Joachim B. Hansen vinder Mediter Real Estate Masters

Joachim B. Hansen og Mediter Real Estate direktør, Carsten Lange.

Joachim B. Hansen vandt torsdag Mediter Real Estate Masters efter en dramatisk duel med Nicolai Kristensen. Mark Haastrup sluttede som nummer tre i det stærke felt.

Dagens sejr er rent faktisk Joachim B. Hansens første sejr som professionel, men der var ingen tegn på nerver på dagens finalerunde. Se afslutningen nederst i artiklen.

Joachim B. Hansen førte fra start til slut og stod for dagens bedste runde i 63 slag, syv under par. Det rakte til en vinderscore i samlet 15 under par ved Mediter Real Estate Masters.

– Jeg spillede godt, og jeg er rigtigt glad. Det er en god fornemmelse fortalte Joachim B. Hansen efter runden. Du kan se hele interviewet med Joachim B. Hansen nederst i artiklen.

Glæde hos titelsponsor
Og at sejren blev dansk og endda tilfaldt Joachim B. Hansen faldt i god jord hos titelsponsor, Mediter Real Estate.

– Jeg synes, det er fantastisk, at Joachim vandt i dag. Joachim spillede på ECCO Touren tilbage i 2011, hvor vi var med som sponsor for første gang, og han er – som dengang – stadig en herlig fyr, forklarede Mediter Real Estate direktør, Carsten Lange.

– Og sikke et niveau der blev spillet på i dag. Det var imponerende at se, hvordan de gjorde hinanden bedre og bedre hele dagen. Rigtig god underholdning, sluttede Carsten Lange.

Joachim B. Hansen (th.) og Nicolai Kristensen pressede hinanden til at maksimale på finalerunden af Mediter Real Estate Masters.

Dansk opvisning på PGA Catalunya Resort
Nicolai Kristensen sikrede sig andenpladsen ved Mediter Real Estate Masters efter en vigtig birdie på sidste hul. Turneringen må for alvor have givet vestjyden selvtillid, og det skal blive sjovt at se, om Nicolai Kristensen i 2018 indfrier sit store potentiale. Selvom det “kun” blev til en andenplads, så satte Nicolai “Knist” Kristensen ikke mange fødder forkert på dagens bogeyfri runde i 64 slag. Runden indeholdt en eagle og fire birdies.

Mark Haastrup leverede dagens vildeste afslutning, da han sluttede birdie, birdie, eagle og kom ganske tæt på de førende. Haastrup sluttede i samlet 13 under par, og med hele fire slag ned til næste forfølger, sluttede han alene på tredjepladsen.

Dermed blev det dansk på de første tre pladser, men der var faktisk endnu flere gode danske nyheder.

Med en delt syvendeplads sluttede Martin Ovesen, Benjamin Poke, Marcus Helligkilde og Martin Leth Simonsen også i top-10.

Oliver Hundebøll Jørgensen fra Silkeborg Ry Golfklub sluttede som bedste amatør på en 17. plads i samlet fire under par. Det så ellers længe ud til, at Odense Eventyr talententet, Gustav Frimodt skulle løbe med den ære. Hundebøll sluttede side om side med blandt andre Joel Sjöholm, Oliver Suhr og Niklas Nørgaard Møller og ét slag foran Europa Tour spilleren, Florian Fritsch.

Du kan se hele resultatet af Mediter Real Estate Masters her.

Du kan se dagens afslutning nedenfor. Og du kan finde flere højdepunkter fra runden på vores Facebookside.

Joachim B. Hansen vinderinterview efter sejr i Mediter Real Estate Masters 2018