Johansson var bedst i blæst, da Oliver Suhr blev nummer to

Niclas Johansen vandt Bravo Tours Open by Visit Tøndern 2019. Her overrækkes han checken af enjoy Resorts direktør, Martin Iversen (th.) og Tommy Bang fra Bravo Tours (tv.)

Niclas Johansson vandt fredag Bravo Tours Open by Visit Tønder på Enjoy Resorts på Rømø. Johansson spillede en stærk finalerunde, og i samlet tre under par henviste han Oliver Suhr til andenpladsen.

Johansson kom til Rømø efter en flot 13. plads på Challenge Touren i sidste uge, hvor han normalt slår sine golfslag. Og dagens runde i to under par viser også, at svenskeren sagtens kan klare sig på niveauet over ECCO Touren.

Et slag bedre på dagen var Oliver Suhr, der kom banen rundt i fornemme 69 slag, tre under par. Og selvom det “kun” rakte til en andenplads, så var den populære dansker godt tilfreds.

– Jeg synes, jeg gjorde mit i dag. Jeg spillede en god runde, og med tre under par, kan jeg ikke forlange mere, fortalte Oliver Suhr. 

Suhr gav dog sig selv en mavepuster på 15. hul, da hans drive var out of bounds. Det kostede en 7’er og spolerede vinderchancerne.

– Min bold var en halv meter out of bounds, så der manglede lidt marginaler. Dem havde jeg så til gengæld på andre tidspunkter, så mon ikke det går lige op, grinede Suhr og glædede sig over, at spillet sidder rigtigt godt.

– Jeg spiller rigtigt godt. Rammer bolden godt, og så er jeg super klar oppe i hovedet hele tiden. Samtidig så passer de blæsende og svære forhold mig rigtigt godt, uddyber Suhr muntert, mens han også afslører sit nyeste trick til at gå gode golfrunder.

– Hvis man starter dagen med en omgang Østkyst Hustlers, så bliver det hele meget sjovere, sluttede en tilfreds Oliver Suhr.

Andenpladsen sender Oliver Suhr frem som nummer 14 på GolfBox Nordic Golf League Ranking, på trods af, at han missede de fire Spaniens-turneringer i februar, da han blev far for første gang.

På samme GolfBox Nordic Golf League Ranking kravler Nicolai Kristensen, der i dag sluttede som nummer 10, frem som nummer 6. Og med flere Challenge Tour spillere foran sig, så ser det lovende ud for den unge vestjyde.

Morten Ørum Madsen satte også lidt i banken i dag, og han indtager fortsat andenpladsen på GolfBox Nordic Golf League Ranking.

Se resultatet af Bravo Tours Open by Visit Tønder her.