Rasmus Hjelm er blandt de danske favoritter ved Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn på HC Andersen Golf

Rasmus Hjelm er blandt de danske favoritter ved Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn på HC Andersen Golf

En af de danskere, der har niveauet til at kæmpe med om sejren ved Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn, som starter torsdag, er danske Rasmus Hjelm.

For Rasmus Hjelm har 2015-sæsonen ikke budt på de ønskede resultater indtil videre. Men med en stor del af turneringskalenderen forude, så er der ingen grund til panik for nordjyden.

– Det er en lang sæson, så jeg går ikke i panik. Spillet er fint, og jeg går bare og venter på, at nogle af mine putts begynder at falde i, og at jeg får alle dele af spillet til at fungere på samme tid, fortæller Rasmus Hjelm.

– Indtil nu har tendensen lidt været, at, når jeg har spillet godt, har jeg puttet skidt, og når jeg har spillet skidt, så har jeg faktisk puttet ret godt. Det kunne være rart, hvis jeg lige fik det hele til at klappe, og det kunne sagtens være i denne uge, fortsætter Rasmus Hjelm.

Hjelm fik i 2014 en sløv start på turneringen på HC Andersen Golf i 2014, og da han efter blot fire huller, var tre over par, var der simpelthen for langt op til de førende, der i 16 under par afgjorde det hele i et omspil.

Sværere bane i år
Rasmus Hjelm fik undervejs vænnet sig til banen, og med to gode runder til sidst, kom han ganske tæt på de førende.

– Banen kommer til at spille helt anderledes i år. Scores var ret lave sidste år, hvilket jeg tror, overraskede mange. Og da jeg hurtigt kom nogle stykker over par, var der bare for langt op til de førende, forklarer Hjelm.

– De lover køligt vejr og en ret frisk vind fra vest i løbet af ugen, og det passer nok bedre til sådan, som banen er anlagt. Derfor tror jeg heller ikke, at man behøver at være 16 under par for at vinde i år, slutter Rasmus Hjelm, der indleder sin Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn torsdag kl. 08.40 fra hul 10.

Hjelm er inden denne uge placeret som nummer 12 på GolfBox Nordic Golf League Ranking, og et godt resultat kan bringe ham nærmere den top-5, der ved årets udgang giver oprykning til European Challenge Tour næste år.

Følg med i Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn fra torsdag morgen her.

Relateret læsning:

LÆS OGSÅ: Stephan Juul klar til nyt eventyr på Fyn

LÆS OGSÅ: Gode danske ECCO Tour chancer på HC Andersen Golf 

 

Comments are closed.