LIVE: Bedre putting skal hjælpe Højgaard til sejr

Nicolai Højgaard har forberedt sig grundigt de seneste dage med henblik på næste udfordring, der begynder søndag kl. 10:10.

Nicolai Højgaard har, som resten af ECCO Tour feltet på PGA Catalunya Resort, blot haft to dages pause fra sidste turnering til næste omgang, der netop er startet. Nicolai Højgaard har brugt de dage fornuftigt.

– Jeg puttede skidt i sidste turnering, så jeg har brugt meget tid på putting green. Den del skal der styr på, forklarer Nicolai Højgaard.

– Derudover har jeg slået en masse drives på rangen. I denne turnering spiller vi Stadium Course to gange (red. og Tour Course en gang), og da den er både længere og smallere, er det fint at få driveren helt på plads, uddyber Højgaard, der også har brugt tiden på at restituere ovenpå sin debut som professionel.

– Jeg har brugt lidt tid på at få ladet batterierne op igen efter den første turnering. Det var fedt at komme i gang med den professionelle karriere, men jeg brugte meget energi. Nu føler jeg, at jeg er 100 % klar til næste omgang – lige om lidt, slutter Højgaard, der altså skal følge op på sin fjerdeplads fra Mediter Real Estate Masters

Nicolai Højgaards PGA Catalunya Championship starter søndag kl. 10:10 på Tour Course bl.a. i selskab med islandske Gudmunder Kristjansson, som vandt Mediter Real Estate Masters i torsdag. 

Rasmus Højgaard ramt af sygdom
Mens Nicolai Højgaard har kunnet arbejde med tingene i “hviledagene”, har situationen været en helt anden for tvillingebror, Rasmus Højgaard.

Rasmus sprang trommehinden under Mediter Real Estate Masters pga sygdom, og har efterfølgende fået konstateret mellemørebetændelse og ligget en del på værelset. En penicillin-kur kan dog gøre underværker, og lad os håbe, at Rasmus i hvert fald kan fuldføre turneringen, der for hans vedkommende begynder søndag morgen kl. 10:30 på Tour Course. Rasmus har de første to runder selskab af Morten Ørum Madsen og svenske Robert Karlsson.

Følg PGA Catalunya Resort Championship LIVE her