LIVE: Forsvarende mester fint fra start i Odense

Den forsvarende mester, Peter Launer Bæk, har fået en fin start på Tinderbox Charity Challenge 2019

Den forsvarende mester ved Tinderbox Charity Challenge, Peter Launer Bæk, har fået en fin start på sit titelforsvar på hjemmebanen i Odense Eventyr Golf.

Peter Launer Bæk er et enkelt slag under par efter seks spillede huller, men da denne uges turnering afvikles i stableford-format, så har han således +1 point i stedet. Det rækker til en delt femteplads side om side med en anden hjemmebane-spiller, Frederik Andersen, der også håber at spille med om sejren i denne uge.

Lige nu fører Anders Emil Ejlersen turneringen i +2 point. Han er ligeledes noteret for seks spillede huller. 

Du kan følge turneringen LIVE her

Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle, spilles desuden som en Pro-Am. I hver 4-bold spiller to professionelle side om side med to amatører/sponsorer. Dette gentages torsdag, inden fredagens 18 finalehuller udelukkende er for de 30 bedste professionelle, der skal fordele den 300.000 kroner store præmiesum.

Byd på eksklusive produkter hjemmefra og støt et godt formål
Formålet med Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle er at indsamle penge til Michael Falchs projekt til støtte for børnefamilier, som bliver ramt af et alkoholmisbrug til den ene forælder. Det hele kulminerer onsdag aften ved en stor auktion. Har du lyst til at kigge lidt nærmere på de eksklusive produkter, der bort-auktioneres, så kan du kigge i auktionskataloget her. Du kan efterfølgende sende et SMS bud til Flemming Astrup på tlf. 4090 1960, dog senest kl. 19:00 i aften. 

Du kan læse mere om Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle her