LIVE: Mathias Gladbjerg fører Bravo Tours Open by Visit Tønder

Mathias Gladbjerg fører Bravo Tours Open by Visit Tønder i tre slag under par.

Opdateret Kl. 15.00

LIVE: Mathias Gladbjerg fører Bravo Tours Open efter en flot runde. Med en score i tre under par i den hårde vind er Breinholtgård-talentet alene i spidsen, et slag foran en stribe stærke navne indeholdende bl.a. Oliver Suhr.

Eftermiddagsspillerne er alle på banen til en fantastisk omgang links golf. Følg med LIVE her.

Formstærk Gladbjerg fortsætter
For Mathias Gladbjerg var første runde af Bravo Tours Open by Visit Tønder en opfølgning på en flot sæsonstart i Spanien i februar. Han er placeret på 13. pladsen på GolfBox Nordic Golf League inden denne uge, og det ser ud til, at det kan blive endnu bedre. Og spørgsmålet er, om 2018 skal være året, hvor Gladbjerg for alvor slår igennem.

– Det håber jeg. Men det er vi jo mange herude, der tror og håber, smiler Gladbjerg.

– Jeg synes, at jeg begynder at føle mig rigtigt godt tilpas herude på Touren, og jeg begynder at forstå spillet bedre og bedre. Fokus er flyttet fra, at det hele skal se pænt og korrekt ud, til at jeg skal komme rundt på så få slag som muligt. Og jeg føler også i dag, at jeg – i de dårlige perioder – får holdt rigtigt godt sammen på mit spil, forklarer Mathias Gladbjerg.

Der var også roser fra 25-årige Gladbjerg til det nye Pace of Play system.

– Jeg kan godt lide, når spillet glider derude, og i dag var der meget lidt ventetid. Jeg kan godt lide systemet. Jeg rådførte mig også med en dommer undervejs, for at høre hvor meget tid jeg brugte på hvert slag. Men helt sikkert en kærkommen ændring, som allerede i dag gav hurtigere spil, slutter Gladbjerg.

Oliver Suhr er næstbedste dansker i to slag under par, mens Martin Leth Simonsen efter fem spillede huller er på ottendepladsen et enkelt slag under par. 

Følg med LIVE her.

 

 

Kl. 08:33

Så starter ECCO Touren – de danske profiler er klar

Bravo Tours Open by Visit Tønder er i gang. Følg med LIVE hele ugen.

Onsdag morgen begyndte Bravo Tours Open by Visit Tønder på Rømø Golf, og som så ofte før, kæmper spillerne på Rømø mod vind og vejr. 

 

Følg med LIVE her.

Flere af de danske profiler, som har fået en god start på sæsonen i de fire februar-turneringer i Spanien er også til start på Rømø Golf. Navne som Marcus Helligkilde, Benjamin Poke, Martin Leth Simonsen, Frederik Drejer, Oliver Suhr, Frederik Andersen og Nicolai Kristensen springer i øjnene på startlisten, men der ventes hård modstand fra især svenskerne.

Her ligner Ludwig Nordeklint, Jesper Billing, Per Längfors og Daniel Jennevret de stærkeste bud, mens også norske Aksel Kristoffer Olsen forventes at blande sig i topstriden.

Oliver Suhr er glad for at være tilbage på Rømø

Oliver Suhr glæder sig til Golf og Spa
Rutinerede Oliver Suhr glæder sig til at komme igang med sæsonen på dansk jord.

– Det bliver dejligt at komme i gang med sæsonen herhjemme. Der er efterhånden længe siden, vi var på PGA Catalunya, så nu bliver det sjovt at omsætte træning til turneringsgolf igen, forklarer Oliver Suhr, der ikke skræmmes af en god omgang links golf på Rømø.

– Det blæser jo altid på Rømø, men det er det, der gør banen sjov at spille. Stedet er helt genial til en professionel golfturnering, og vi spillere har altid en god uge hernede. Vi bor sammen i feriehusene, og måske der endda bliver tid til en tur i Enjoy Resorts’ imponerende Spa & Wellness område efter runden. Der trænger vi nok til at få varmen, griner Oliver Suhr.

Du kan følge Bravo Tours Open by Visit Tønder LIVE her.

Du kan desuden finde *GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

*Fra denne liste rykker de fem bedste spillere på Challenge Touren ved udgangen af sæsonen. Ranglisten domineres netop nu af flere Challenge – og Europa Tour spillere, som brugte de fire Spanien-turneringer i februar som opvarmning til deres sæson.