LIVE: Vanvittig start giver suveræn dansk føring ved Race to Himmerland

Kasper Sørensen er flyvende på dagens runde ved Race to Himmerland. Syv under par efter de første ni huller og på vej mod en sensationel score.

Kasper Sørensen har fået en absolut fantastisk start på anden runde af Race to Himmerland. Sønderjyden er syv under par efter ni spillede huller på Europa Tour banen, BACKTEE Course, og med samlet 12 under par, fører han lige nu turneringen med tre slag.

Kasper Sørensen indledte dagen på en delt andenplads, men fem birdies og en eagle har på de første ni huller åbnet et forspring på tre slag til svenske Rasmus Holmberg.

Oliver Suhr og Nicolai Tinning er også flyvende på deres runde, og er henholdsvis nummer fem og syv netop nu.

Længere nede i feltet kæmper Victor Østerby desperat for at klare cuttet. Han er fire under par efter dagens første ni huller, men der skal flere birdies til under de perfekte vejrbetingelser. Victor Østerby kæmper en indædt kamp for at holde sig i top-5 på GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvilket om en god uges tid giver avancement til Challenge Touren i 2018. Østerby er inden denne uge på fjerdepladsen, så et klaret cut kan vise sig meget afgørende.

Du kan følge Race to Himmerland LIVE her.