Made in Denmark pladser afgøres på Skjoldenæsholm Golf

Nicolai Tinning vandt Danæg PGA Championship i 2015 da ECCO Touren gæstede Skjoldenæsholm Golf Center og den stort-opslåede Trent Jones Jr. Course.
Nicolai Tinning vandt Danæg PGA Championship i 2015 da ECCO Touren gæstede Skjoldenæsholm Golf Center og den stort-opslåede Trent Jones Jr. Course.

11. december: Mangler du en julegave, så kan du nederst i artiklen finde inspiration og gøre en god handel. Der kommer hele tiden nye produkter som lågerne i ECCO Tourens julekalender bliver åbnet.

6 Wild Cards til Made in Denmark på højkant
De i alt seks pladser til ved Europan Tour, Made in Denmark bliver afgjort på Skjoldenæsholm Golf Center fra 04. – 06. august, når Trent Jones Jr. Course danner rammerne om Made in Denmark European Tour Qualifier.

Made in Denmark Qualifier flyttes således til Sjælland og nærmere bestemt Skjoldenæsholm Golf Center. Tre spillere vil via ECCO Tour Ranglisten, Race to Himmerland, spille sig til en plads ved Made in Denmark, ligesom de tre bedste spillere i turneringen vil gøre det.

Ekstra dimension med Made in Denmark pladser på spil
Og der er glæde hos Skjoldenæsholm Golf Center over at man i 2016 igen får besøg af ECCO Touren – denne gang med pladser ved Made in Denmark på højkant.

– Vi glæder os helt vildt. Vi er stolte over samarbejdet med ECCO Touren, og det glæder mig rigtigt meget, at vi nu også kan følge de bedste spillere ved turneringen på vores bane, når vi nogle uger efter skal se Made in Denmark i Himmerland eller på TV, fortæller Peter Jespersen, der er golfmanager i Skjoldenæsholm Golf Center.

– Vi har en rigtig mesterskabsbane i Trent Jones Jr. Course, og jeg er sikker på, at de spillere, der slutter i top-3 virkelig har fortjent deres plads, fortsætter Peter Jespersen, der også glæder sig til at følge nogle af de lokale spillere i turneringen.

– Vi kommer til at arrangere en række af turneringer, hvor vores elite og sup-elite spillere kan kvalificere sig til Made in Denmark European Tour Qualifier. Uanset hvem der kvalificerer sig, så kommer det til at give en ekstra dimension for vores tilskuere, at der er nogle lokale spillere med i turneringen her på hjemmebane, uddyber Peter Jespersen.

Martin Leth Simonsen håber, at han på Skjoldenæsholm Golf Center kan sikre sig en plads ved Made in Denmark for tredje gang.
Martin Leth Simonsen håber, at han på Skjoldenæsholm Golf Center kan sikre sig en plads ved Made in Denmark for tredje gang.

2015 profil håber på Made in Denmark hattrick
I 2015 formåede Daniel Løkke og Martin Ovesen at kvalificere sig til Made in Denmark via Race to Himmerland, mens Martin Leth Simonsen greb chancen og med en tredjeplads i kvalifikationen også indløste sin billet til Made in Denmark.

– Jeg bor i USA, men jeg regner bestemt med, at jeg skal hjem og spille Made in Denmark Qualifier, fortæller Martin Leth Simonsen, der de seneste to år har deltaget ved European Tour Made in Denmark.

– Det er så stor en oplevelse, som jeg meget nødig er foruden, så jeg satser benhårdt på at slutte i top-3 ved kvalifikationen igen i 2016, slutter Martin Leth Simonsen.

Daniel Løkke, Nicolai Kristensen og Rasmus Hjelm hører også til blandt de ECCO Tour profiler, der har deltaget ved Made in Denmark i både 2014 og 2015. Alle håber naturligvis at kunne glæde sig over et hattrick, når de har spillet kvalifikation på Skjoldenæsholm Golf Center fra 4. – 6 august 2016.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med Skjoldenæsolm Golf Center, så har de netop doneret to greenfee-billetter til NorthSide Charity Challenge auktionen

Du kan nu byde på greenfee-billetter til Skjoldenæsholm Golf Center og sikre dig en ekstra julegave.
Du kan nu byde på greenfee-billetter til Skjoldenæsholm Golf Center og sikre dig en ekstra julegave.

*NorthSide Charity Challenge auktionen er åben: Se om der er noget for dig
NorthSide Charity Challenge auktionen er åben, og du kan allerede nu gøre end god handel og sikre dig en ekstra julegave, mens du støtter de hjemløse i Aarhus samt udviklingen af de professionelle golfspillere i Danmark.

Har du eller dit firma produkter, som du ønsker at tilføre auktionen, så er du meget velkommen til at kontakte Brian Vester på [email protected]. Auktionen løber helt til juni, men vi hører gerne fra dig i dag.

Gå til auktionen her.

Lige nu på auktionen:

 • Greenfee billetter til Skjoldenæsholm Golf Center
 • Fuldtidsmedlemskab til Kellers Park Golf Club
 • VIP golfdag for 4 personer på Kellers Park Golf Club
 • Eksklusivt ECCO Tour pro-am hold (3 personer)
 • Lucas Bjerregaard golfsæt (3-9 jern)
 • Morten Ørum Madsens signerede golfsko
 • Golfophold for 2 personer på Brundtland Golfcenter inkl. ophold i suite m/udsigt og 3 retters egnsgourmet.
 • Greenfee til Green Eagle Golf Club ved Hamborg
 • Lucas Bjerregaards Titleist Tour Staff Golfbag med navn
 • Steen Tinnings Wilson Golfbag med samtlige spillerautografer fra Made in Denmark 2015
 • 2 x VIP Partoutbilletter til NorthSide
 • 2 x VIP Partoutbilletter til Tinderbox
 • 2 x Greenfee med frokost og øl/vand til Lyngbygaard Golf
 • ECCO Travel Cover

Se alle auktioner her.

Det anbefales desuden, at du holder øje med NorthSide Charity Challenge auktionen, da den løbende opdateres.