Kamp om invitationer til Made in HimmerLand 2021

 

Onsdag den 12. maj starter Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts på Rømø. Det er den sidste turnering inden Made in HimmerLand 2021 og der spilles om pladser til europatouren i HimmerLand.

Sådan kvalificerer spillerne sig til Made in HimmerLand 2021

Top tre profesionelle spillere på Race to HimmerLand ranglisten efter Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts, vil kvalificere sig til Made in HimmerLand 2021. Er en af de tre profesionelle allerede kvalificeret til Made in HimmerLand, vil pladsen gå til den næste på listen. Til Made in HimmerLand Qualifier på Rømø vil top 2 (højst placeret dansker + top 1) få en invitation til Made in HimmerLand. Derfor bliver det en spændende uge på Rømø, hvor der er meget på spil. 

Du kan se hele startlisten til Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts her.

Steen Tinning VS Nicolai Tinning

På Rømø kommer der også til at være kamp om håneretten. På startlisten til Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts er nemlig far og søn, Steen og Nicolai Tinning. 

Steen Tinning er en rutineret herre, der har vundet to gange på Europa Touren. I år 2000 vandt han Celtic Manor Wales Open og i 2002 blev det til en sejr til Telefonica Open de Madrid. I år 2003 trak Steen sig fra Europa Touren på grund af rygproblemer. I 2009 begyndte han genoptræning og har siden da gennemført 4 Ironman.  

I 2012 kunne han igen skrive en sejr under bæltet, da han vandt Samsøe Classic på ECCO Touren. Siden da er det blevet til mange topplaceringen på European Senior Tour. 

Nu skriver vi 2021 i kalenderen og mon ikke Steen ønsker en sejr over sønnike Nicolai Tinning, som han kan tilføje til listen over bedrifter. Men det bliver ikke nemt, for Nicolai Tinning kommer med garanti til at give stor modstand. 

Du kan følge Made in Himmerland Qualifier by Enjoy Resorts her.