closest

Pro-Am konkurrence:

Den amatør spiller der Overall gennem ECCO Tour sæsonen 2015 kommer Closest to the Pin på det ved hver turnering udvalgte Par 3 hul, vinder en rejse med gæst til PGA Catalunya Resort, Barcelona – sponsoret af Mediter Real Estate og PGA Catalunya Resort

Winner
Martin Damgaard 8 cm
på Hul 7 Backtee ved Race to Himmerland 2015

Præmien indeholder:

4 nætter på PGA Catalunya hotel inklusiv morgenmad og inklusiv 3 runder golf. (Flyrejse og transport for egen regning)

Beskrivelse:

PGA Catalunya resortet er det perfekte sted for livsnydere, naturelskere og golfentusiaster, men samtidigt også ideelt for købere som søger moderne luksus boliger og en livsstil i et eksklusivt resort tæt på autentisk spansk byliv.

På PGA Catalunya resortet kan du nyde en sofistikeret livskvalitet, som kun et luksus resort i storslåede omgivelser kan tilbyde. Du kan udføre dine fritids aktiviteter så som golf i godt selskab under middelhavområdets milde morgensol, efterfulgt af afslapning i de hyggelige omgivelser i klubhuset eller du kan tage ud og dyrke fitness og rekreative aktiviteter i den eksklusive “resident’s club”. Som afslutning på en perfekt dag, kan du nyde en skøn middag på en af de mange Michelin- eller mere almindelige restauranter i området.

På PGA Catalunya kan du få hjælp til alt. Servicefaciliteterne er tilrettelagt således at du kan koncentrere dig om at slappe af og kun lave de aktiveteter du har lyt til . Der tilbydes en lang række ydelser så som; rengøring, have- og boligservice, udlejningsservice og med 24 timers sikkerhedsovervågning på resortet kan du og din famile føle jer trygge såvel når I er i jeres bolig som når den står ubeboet.

Udover to af Europas bedste golfbaner, får du også Girona, en ægte spansk by kun 15 minutter kørsel fra resortet. Med sine smalle gader og hyggelige samlingssteder kan du bruge timer på at nyde stemningen i byen. Barcelone som er en af Europas mest populære rejsedestinationer, er kun 1 time fra resortet. Barcelona tilbyder enestående arkitektur, et bredt udvalg af kultur, fodbold og fantastiske strande.

Boliger på Las Colinas Golf Resort fomidles af Mediter Real Estate.  Mediter Real Estate er et af de mest veletablerede skandinaviske ejendomsmægler selskaber med hovedkontor på  Costa Blanca i Spanien, hvorfra vi tilbyder boliger over hele den spanske kyststrækning samt på Mallorca.

Vort enestående lokal kendskab betyder, at du behøver ikke lede længere i din søgen efter et mæglerselskab som kan hjælpe dig med at finde den rette bolig, samt rådgive om alle forhold i bolighandlen.  Uanset om du søger en ferie, investerings eller permanent bolig, har vi et fantastisk udvalg af ejendomme, der kan matche din krav og dit  budget.

Ud over at hjælpe med at finde den rigtige bolig, med den rette beliggenhed – og selvfølgelig – til den rette pris, ser vi det som én af vores vigtigste opgaver, at have en god dialog om alle detaljer før, under og efter overtagelsen. Derved sikrer vi, at vores kunder hurtigt kommer i gang med at nyde den nye livsstil med bolig i Spanien.

Vi er stolte af vores ry som et seriøst og betroet ejendomsmægler med et enestående kendskab til området.

Vi blev etableret her i Spanien i  1999 og har siden hjulpet hundredvis af sælgere og købere.

Link. boligispanien.dk – pga.catalunya.dk