Mediter Real Estate Challenge
Vind en rejse til PGA Catalunya – Et af Spaniens og Europas bedste resort

Konkurrencen er sponseret af Mediter Real Estate – Trygt Boligkøb i Spanien og PGA Catalunya Resort.

Det vindende hold fra hver Pro/Am i alle årets turneringer deltager i lodtrækningen om et ophold på PGA Catalunya i Spanien.

Præmien indeholder:

  • 3 nætter på PGA Catalunya Resort (enkeltværelser) inklusiv morgenmad
  • 3 runder golf på Stadium Course og Tour Course
  • 1 middag på Hotellet eller i klubhusets restaurant
  • (Flyrejse og transport for egen regning)

Det vindende hold blev trukket i forbindelse med Race to Himmerland 5.-7. oktober 2017.

Vinderen blev. ENJOY RESORTS RØMØ
Vinderen har fået direkte besked.

Se alle vinderholdene fra ECCO Tour Pro-Ams 2017 her.


Golfbanerne.

PGA Catalunya resortets internationalt anerkendte baner er den ultimative golf oplevelse i Spanien.

To baner – Stadium- og Tour banen – er arkitektoniske golf mesterværker med flotte og velholdte fairways omkrandset af modne træer, flotte søer, velplacerede bunkers og enestående udsigt til bjergene.

13. hul på Stadium Course

Stadium banen Denne spektakulære og imponerende bane har konsekvent været anerkendt som en af de 10 bedste golfbaner i Europa siden den åbnede, og blev i en nylig afstemning valgt som nummer 88 på verdensplan, 3 i Europa og 1 i Spanien. Som vært for adskillige PGA European Tour turneringer, senest Spanish Open 2014, er den også fremhævet med rosende ord fra de professionelle golfspillere.

Tour banen For en lidt mindre krævende udfordring, kan du vende dig mod den ligeså smukke, men lidt mildere Tour bane. Banen er domineret af fyrretræer og søer, den er mindre og en smule nemmere at spille end Stadium banen.

Beach Club Kun 20 minutters kørsel fra PGA Catalunya resortet finder du den tilhørende “Beach Club” i fantastiske omgivelser. PGA Catalunya har I flere år samarbejdet med folkende bag det velbeliggende hotel og spa, hvor Beach Clubben er beliggende. Det er det perfekte sted at tage hen for at slappe af og nyde solen, stranden og havet. Om det er tilbagelænget i en solstol, eller på en af de autentiske spanske restauranter, hvor du kan nyde retterne med en idyllisk udsigt udover middelhavet.

Luksus lejligheder, rækkehuse og villaer

Har man hang til luksus, så er PGA Catalunya Resort stedet…

På et at Europas absolut bedste resorts kan du finde din drømmebolig, hvad enten du ønsker lejlighed, rækkehus eller villa. Her kan du tale om luksus- og arkitekttegnede boliger i top standard såvel eksteriør som interiørmæssigt.

Alle boliger er tegnet af anerkendte arkitekter i moderne design tilpasset den smukke natur der præger Spanien top resort.

PGA Catalunya er kåret til Spanien bedste resort og er smukt beliggende på Costa Brava kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen og den spændende by Girona. Barcelonas nåes på under en 1 time.

Byggegrunde og individuelle villaer

På PGA Catalunya har du også mulighed for at købe din egen grund og være medbestemmende i designet af din egen bolig. Vi har velbeliggende naturgrunde med fantastisk udsigt, hvor du kan designe og bygge din spanske drømmebolig.

Vi kan være behjælpelige med alt lige fra at finde den rigtige grund, design af bolig, budget og tilbud på byggeri, kontrakt med byggefirma og opfølgning på byggeriet.

Ønsker du inspiration, har vi allerede nogle spændende boliger og projekter klar til fremvisning.

Mediter Real Estate boligispanien.dk

Mediter Real Estate blev etableret i 1999 og er et af de mest veletablerede skandinaviske ejendomsmægler selskaber i Spanien. Vi har et mangeårigt samarbejde med PGA Catalunya og som autoriserede mæglere på resortet kan vi hjælpe dig gennem hele processen fra besigtigelse af området og boliger til du trygt overtager din nye bolig i Spanien.

Vort enestående lokal kendskab betyder, at du behøver ikke lede længere i din søgen efter et mæglerselskab som taler dit sprog og som kan hjælpe dig med at finde den rette bolig, samt rådgive om alle forhold i bolighandlen uanset om du søger en ferie, investerings eller permanent bolig.

Mediter Real Estate der ejes og drives af Kristin og Carsten Lange og har siden 2011 været Titel sponsor på Ecco Touren og “vært” for Mediter Real Estate Masters som spilles hvert år på PGA Catalunya.