Monsterdag for danskerne ved “Master of the Monster”

Marcus Helligkilde besejrede Mathias Gladbjerg (tv.) og Christian Gløët (th.) ved onsdagens gruppespil

Det var en hård dag for spillerne på Green Eagle på andendagen af “Master of the Monster”. 26 graders varme, bagende sol og 36 huller på et af Europas absolut længste golfbaner, Porsche Nord Course.

Set med rød-hvide briller, så var dagen en kæmpesucces. En sand “monsterdag”. Seks spillere blev klar til torsdagens 18 finalehuller og heriblandt var der fire danskere. Én af dem er talentet Marcus Helligkilde, der glæder sig til torsdagens finale.

Helligkilde glad for det korte spil
– Det er et ret sjovt format, vi spiller i denne uge, og jeg glæder mig til finalen. Vi er seks spillere, og skal spille alle mod alle, så man kommer til at have et godt overblik hele vejen rundt, i forhold til hvordan man ligger i stillingen, forklarer Helligkilde, der onsdag eftermiddag besejrede Christian Gløët og Mathias Gladbjerg i sin pulje.

– Jeg er rigtigt tilfreds med sejren her til sidst. Det var en hård kamp for mig i dag. Jeg er især tilfreds med, at jeg formår at holde sammen på min score omkring green, for jeg kæmpede en del med spillet undervejs, forklarer Helligkilde, der er imponeret over anlægget på Green Eagle.

– Det er en fed bane. En rigtig mesterskabsbane, men de skal jo også have Europa Touren forbi hernede igen til sommer. Det er en flot bane i god stand, og den er meget krævende, som den er sat op i denne uge. Der skal slås rigtigt mange gode golfslag undervejs, fortæller Marcus Helligkilde afslutningsvist om den knap 7.200 meter lange Porsche Nord Course. 

Og det er en brutal “monster”-bane. Eksempelvis er hul 16 et 645 meter par 5 hul, mens hul 14 spiller som et ca. 240 meter par 3 hul. Der kræves således solidt spil torsdag morgen, inden én af spillerne kan kalde sig “Master of the Monster 2018”.

Finalefeltet
Foruden Marcus Helligkilde er også Oliver Suhr, Benjamin Poke, Jakob Kollerup, Mikael Lindberg og Per Längfors klar til torsdagens 18 finalehuller. Her spiller alle seks finalister 18 hullers slagspil. De to trebolde ser således ud:

  • Kl. 07.00: Oliver Suhr, Benjamin Poke og Marcus Helligkilde 
  • Kl. 07:15 Mikael Lindberg, Jakob Kollerup og Per Längfors.

Som det var tilfældet onsdag eftermiddag, så spilles finalerunden torsdag med nulstillede scores. Der spilles om placeringerne 1 – 6. Der er kun omspil i forhold til kampen om sejren.

Du kan se resultatet af eftermiddagens gruppespil her.

Du kan også se resultatet af onsdag morgens 18 hulspilsmatcher her.