Morten Ørum Madsen sprudler i Spanien – fører inden finalen

MØM er i spidsen for PGA Catalunya Resort Championship og kan tirsdag snuppe en populær sejr

Morten Ørum Madsen var fremragende på anden runde af PGA Catalunya Resort Championship. MØM tager en føring på to slag med sig til tirsdagens finalerunde.

MØM lagde ud som lyn og torden på dagens runde og havde hurtigt indhentet de førende spillere. En ærgerlig bogey på det ellers nemme 15. hul satte en midlertidig dæmper på angrebet, inden han igen samlede sutten op på bagni. En runde i fire under par og en samlet score i otte under giver MØM en føring på to slag til finske Juuso Kahlos, inden morgendagens finalerunde.

– Det var ganske udmærket igen i dag. Jeg slår en masse gode slag, og så har jeg en rigtig god fornemmelse på greens, hvor jeg føler, jeg har fundet farten, fortæller Morten Ørum Madsen efter runden.

– Der er stadig plads til forbedringer, synes jeg. Det er bestemt ikke alle slag, jeg rammer perfekt, men det er en rigtig god følelse, at jeg holder bolden i spil, selv når slagene ikke er perfekte, uddyber Morten Ørum Madsen, der glæder sig over, at de dobbelt bogeys der har plaget ham de senere år, næsten helt er udeblevet.

– Jeg har kun lavet en dobbelt bogey på de fem runder hernede, og det er jeg godt tilfreds med. Det viser også, at mine tynde slag er blevet bedre. Man kan vel sige, at jeg er blevet bedre til “damage control”, så jeg hele tiden holder gang i runden og undgår at blive slået tilbage til start, siger Morten Ørum Madsen.

Og det ér længe siden, golfguderne for alvor har kigget Morten Ørum Madsens vej. Men selvom han længe har været væk fra toppen af europæisk golf, så er opbakningen absolut stadig intakt.

– Det var meget overvældende i går med de mange søde hilsner på Facebook, sms’er osv. Det er dejligt, at folk sidder i Danmark og hepper, og det luner rigtigt meget med opbakning hjemmefra. Så jeg vil gerne sende en stor tak til allesammen, slutter MØM, inden han drager mod driving rangen for at varme ned, før det igen går løs tirsdag formiddag.

Christian Bæch Christensen leverede dagens bedste runde med en 62er på Tour Course

Dagens bedste til Christian Bæch
Dagens bedste runde stod der Christian Bæch Christensen på. Himmerland-spilleren tilbagelagde de 18 huller på Tour Course i blot 62 slag. Det sendte Bæch fra en anonym position helt frem som nummer fire i fire under par. Den placering deler han med Jeppe Huldah og Nicolai “Knist” Kristensen.

I tre under par holder Peter Launer Bæk og Martin Leth Simonsen sig også i top-10, mens Frederik Dreier, Mathias Gladbjerg, Lasse Jensen og Niklas Nørgaard Møller i par, skal diske op med en meget lav runde i tirsdag, hvis de skal fange MØM.

Rasmus og Nicolai Højgaard ligger side om side som nummer 27 i et slag over par, inden tirsdagens finalerunde.

Se stillingen ved PGA Catalunya Resort Championship her

Finalerunden ved PGA Catalunya Resort Championship starter tirsdag formiddag, og du kan følge med på LIVE scoring hele dagen.