Nicolai Højgaard vil gentage sejren på Rømø

Nicolai Højgaard er klar til at forsvare sin titel ved Bravo Tours Open 2019

For et år siden vandt Nicolai Højgaard Bravo Tours Open by Visit Tønder på Rømø efter en fremragende slutspurt. Nu er han tilbage på Enjoy Resorts i et regulært titelforsvar.

Med brormand Rasmus som caddie spillede den på daværende tidspunkt 17-årige Nicolai Højgaard sig i 2018 ind som den yngste vinder nogensinde på ECCO Touren.

– Det var fedt, at Rasmus var med hernede sidste år på finaledagen, men i år må jeg klare mig selv, siger Nicolai Højgaard muntert ved ankomsten på Enjoy Resorts på Rømø.

– Min familie har et hus hernede, så vi er alle kommet ret meget på Rømø faktisk. Jeg kender også banen godt, og har spillet den mange gange, fortæller Højgaard om stedet, hvor han overraskede alt og alle for præcis et år siden.

2019-sæsonen byder på en række Challenge Tour turneringer, mens der i de øvrige uger bliver spillet ECCO Tour.

– Det resultatmæssige fokus er på Challenge Touren i år. Men når jeg stiller til start på ECCO Touren, vil jeg naturligvis også gerne “performe” her. Især fordi jeg føler, at spillet sidder ret godt, fortæller Højgaard, der føler, at han er blevet en bedre spiller, end da han sidste år vandt Bravo Tours Open.

– Jeg føler hele tiden, at jeg bliver bedre, og at udviklingen går den rigtige vej. Spillet sidder godt, og hver gang jeg stiller op, føler jeg, at jeg har chancen for at vinde, fortæller 18-årige Nicolai Højgaard.

Og denne uge er ikke anderledes;

– Det kunne da være sjovt at gentage sejren fra sidste år. Det går jeg i hvert fald efter, slutter Højgaard, som onsdag slår ud kl. 08:20 sammen med Victor Østerby og Gudmunder Kristjansson.

Se starttider til Bravo Tours Open by Visit Tønder her.

Følg Bravo Tours Open LIVE fra onsdag morgen her.