Niklas Nørgaard Møller lugter sejr ved Tinderbox Charity Challenge

Niklas Nørgaard Møller kæmper fredag med om sejren ved Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle på Odense Eventyr Golf

Niklas Nørgaard Møller stormede torsdag frem i feltet, og med en runde i 65 slag, syv under par, på Odense Eventyr Golf, så kan han nu dufte sejren. Finske Linus Vaisänen fører efter en fornem 64er, og i samlet +9 point, er han tre slag/point foran “Møller”

Danske Niklas Nørgaard Møller proklamerede inden denne uges Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle, at han følte, at en sejr kunne være lige om hjørnet. Efter dagens kanonrunde i 65 slag, syv under par, er han kravlet frem som nummer tre, og dermed et stort skridt nærmere den forudsigelse.

Ny chance for at snuppe sejr
– Jeg spillede godt i dag. Man kan aldrig være rigtigt utilfreds med en runde i syv under par, men jeg er faktisk en smule ærgerlig over, at jeg ikke får min birdie på sidste hul, forklarede Kokkedaltalentet efter dagens runde. 

– Jeg er stolt over, at jeg igen er med fremme og har chancen for sejr. Det kunne være rigtigt dejligt at hive den hjem, så nu må vi se, om ikke Vaisänen og Sahlström kan indhentes, fortsatte Niklas Nørgaard Møller. 

I flere år har Niklas Nørgaard Møller været nævnt som én af de spillere, der snart kunne få sit store gennembrud, og lige nu ser han skarpere ud end nogensinde. 

– Jeg er blevet langt bedre til at komme ind og i (red. redde par), når jeg misser green. Det gør en stor forskel. Og så tror jeg også, at jeg er blevet stærkere mentalt. Jeg har tidligere lagt alt for meget pres på mig selv, og her er jeg blevet bedre til at tage tingene lidt som de kommer, sluttede Møller af.

Og får Niklas Nørgaard Møller styr på det korte spil – både i denne uge og fremadrettet – så er der ingen grænse for, hvor langt talentet rækker. 

LÆS OGSÅ: STOR SUCCES – 268.000 KRONER INDSAMLET

Dansk dominans på de efterfølgende pladser
I +6 point, side om side med Niklas Nørgaard Møller på den delte tredjeplads, ligger Nicolai Emil Oxenbøll. Oxenbøll har længe jagtet sit første helt store resultat på ECCO Touren, og det kan sagtens komme fredag.

Et point efter Møller og Oxenbøll deler Mikkel Hjorth og Andreas Lunding femtepladsen med +5 point. 

Nicolai Kristensen, der har været rigtigt godt spillende i denne sæson indtager sjettepladsen i +4 point, mens bl.a. Peter Launer Bæk og Frederik Andersen stadig kan nå et godt resultat, selvom sejren nok desværre er uden for rækkevidde.

Du kan se stillingen ved Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle her

Stableford og Pro-Am format – Sejr til TV2 Sport
Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle afvikles som en stableford turnering, og i øvrigt som en Pro-Am de første to dage. Pro-Am er nu afsluttet, og fredag dyster de resterende spillere om den 300.000 kroner store præmiesum.

I Pro-Am konkurrencen løb TV2 Sport med sejren foran Down the Drain 1. Du kan se hele resultatet af Pro-Am turneringen her