Nordmand fører Thisted Forsikring Championship – Danske amatører på andenpladsen

Mats Heien fra Norge er i spidsen for Thisted Forsikring Championship efter førstedagen.

Norske Mats Heien fører Thisted Forsikring Championship i Aalborg Golf Klub efter en første runde i 66 slag. De to danske amatører, Anders Emil Ejlersen og Sebastian Friedrichsen er på en delt andenplads blot et slag fra Heien.

Vejret var fantastisk og Aalborg Golf Klub tog sig absolut fantastisk ud på første runde af Thisted Forsikring Championship. Det 100 mand store felt havde således perfekte betingelser, og det udnyttede norske Mats Heien bedst.

– Det har været en hård sæsonstart og dejligt med sådan en runde i dag. Jeg slog gode jernslag og havde en rigtig varm putter, og så er det jo ikke så svært, fortalte en smilene Mats Heien til ECCO Touren efter sin runde i 66 slag, fem under par, på den krævende Aalborg-bane.

Et slag efter Heien ligger de to danske amatører, Anders Emil Ejlersen og Sebastian Friedrichsen sammen med islandske Gudmundur Kristjansson. Sidstnævnte Kristjansson startede sæsonen med en sejr på PGA Catalunya Resort, men er siden stagneret lidt på “pengelisten”. Måske den kølige islænding er ved at finde formen igen.

Oliver Hundebøll Jørgensen vandt Jyske Bank Made in Denmark Qualifier 2019 i Silkeborg Ry Golfklub. Nu er han igen med fremme efter førstedagen.

Danskere holder sig til
Oliver Hundebøll Jørgensen, der vandt den seneste ECCO Tour afdeling, Jyske Bank Made in Denmark Qualifier i Silkeborg, fik en fin start, da han brugte 69 slag (-2). Pilen peger konstant opad for Hundebøll, der måske skal på jagt efter “back-to-back” ECCO Tour sejre. 

Morten Ørum Madsen, der ligger nummer to på GolfBox Nordic Golf League Ranking gik sin første runde i par. Det rækker til en 25. plads, og “MØM” har bestemt ikke ødelagt sine vinderchancer ved Thisted Forsikring Championship. 

John Axelsen og den lokale Hamish Brown kom ligeledes rundt i par, og de deler således også 25. pladsen efter dagens 18 huller.

Du kan se stillingen ved Thisted Forsikring Championship her.

Spillet starter igen torsdag morgen kl. 07.00.