Norsk føring ved Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts

Norske Sebastian Eidsæther Syr fortsætter det gode spil fra i går, hvor han lagde sig i spidsen af Made in HimmerLand Qualifer by Enjoy Resorts. Nordmandens fejlfrie runde gav ham en score i otte under par, og kun danske John Axelsen kunne i går følge med.

Sebastian gik i dag de første tolv huller i fire under banens par, og fik skabt et stort hul til feltet. På et tidspunkt var nordmanden seks slag foran nærmeste forfølger, men med en double bogey på banens hul fire blev hullet mindsket. En runde i to under banens par, betyder at Sebastian nu samlet er 10 under og i front af turneringen. Andenpladsen er blevet indtaget af svenske Alexander Wennstam, som i dag har gået en flot runde i seks under par. John Axelsen startede på hul 10 og fik en hård start, men kom stærkt igen på hans sidste ni, hvor han slutter af med tre birdies på de sidste seks huller. John er på en tredjeplads. Du kan se hele leaderboardet her. 

Kvalifikation til Made in HimmerLand

Ved Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts, vil top to (Bedste dansker og top 1) modtage en invitation til HimmerLand. Så selvom Sebastian har lagt sig godt i front, er der stadig meget for de danske spillere at spille om. Invitationen gælder kun for profesionelle. 

Når pointene fra Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts er gjort op, vil de tre bedste professionelle placeret på Race to HimmerLand ranglisten modtage en invitation til Made in HimmerLand 2021. Herigennem har Marcus Helligkilde og finske Lauri Ruuska allerede sikret sig en plads til årets europatour i HimmerLand. Martin Eriksson der er nummer tre på ranglisten, vil ikke modtage en invitation, da han kun har deltaget i syv turneringer og ikke otte, som er kravet. Lasse Jensen har med dagens laveste runde i 65 slag (-7) givet sig selv to muligheder for at kvalificere sig. Enten gennem Made in HimmerLand Qualifier by Enjoy Resorts ved at blive bedste dansker, eller ved at overhæle Peter Launer Bæk på ranglisten