Norsk og dansk hæder ved ECCO Tour Awards 2019

Andreas Lunding og Elias Bertheussen løb med opmærksomheden ved ECCO Tour Awards 2019

Torsdag aften forud for Race to Himmerland presented by FREJA var traditionen tro også tid til ECCO Tour awards, og her løb norske Elias Bertheussen med titlen som Player of the Year, mens danske Andreas Lunding blev årets rookie.

Player of the Year – Elias Bertheussen, Norge
Elias Bertheussen vandt i august Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg i suveræn stil. På en krævende mesterskabsbane i svære betingelser var han helt i særklasse. Derudover har den dygtige nordmand to andenpladser på ECCO Touren og med i alt 135.659 indtjente kroner i de ni ECCO Tour turneringer fører han inden denne uges turnering ECCO Tour ranglisten. 

Elias Bertheussen har ikke misset et eneste cut på ECCO Touren i sæsonen, og han er kun gradvist blevet bedre i løbet af året.

Elias Bertheussen har i flere år været en såkaldt elevatorspiller, der skiftevis er rykket op på Challenge Touren og retur til Nordic Golf League. Han er godt i gang med en tilbagevenden til Challenge Touren, og her bør han også kunne klare sig denne gang. 

Tillykke med titlen som Årets ECCO Tour spiller og held og lykke de kommende dage.

 

Andreas Lunding vandt i september Willis Towers Watson Masters på hjemmebanen i Kokkedal og viste undervejs, at både niveau og nerver rækker til noget stort.

Rookie of the Year – Andreas Lunding, Danmark
Rookie of the Year uddeles til en spiller, der spiller sin første sæson som professionel på ECCO Touren. Andreas Lunding har spillet i seks ECCO Tours i denne sæson, og han har klaret alle cuts. Han opnåede årets helt store mål og karrierens største resultat, da han vandt Willis Towers Watson Masters på hjemmebanen i Kokkedal for få uger siden, og det er på grund af denne sejr, at han får titlen som ECCO Tour Rookie of the Year. 

Andreas Lunding er en spændende og sympatisk spiller, som undervejs i sæsonen har vist både godt spil og nerver af stål. Han bliver en interessant spiller at følge i de kommende år.

Tillykke med titlen som Årets ECCO Tour Rookie.

 

Du kan følge årets ECCO Tour finale, Race to Himmerland presented by FREJA, her.