Nu starter finalen: Genopstået golfklub inviterer til golffest

Storådalens Golfklubs fantatastiske bane lægger græs til Thisted Forsikring Championship - årets første turnering i FREJA Final 4Four
Storådalens Golfklubs fantatastiske bane lægger græs til Thisted Forsikring Championship – årets første turnering i FREJA Final 4Four

Det ligner bestemt et af årets højdepunkter, når ECCO Tourens slutspil, FREJA Final 4Four indledes med Thisted Forsikring Championship i Storådalens Golfklub i Holstebro fra 19. – 23. september 2016.

Både ThistedForsikring som titelsponsor og Storådalens Golfklubs nye ejere har store ambitioner for turneringen, som vil blive en sand golffest for både spillere og sponsorer.

Nye ejere med gode intentioner
– Vi er stolte og glæder os til at byde ECCO Touren velkommen, fortæller den ene af klubbens to nye ejere, John Gråkjær.

– Grundlaget for, at vi har overtaget Storådalens Golfklub, er, at vi synes klubben med sin naturskønne bane, klubhuset og restauranten fortjener at være en del af de tilbud, der er i Holstebro. Banen ligger ganske centralt og i et virkelig flot område, hvor den snor sig langs Storåen. Og udsigten fra klubhuset har jeg ikke oplevet flottere i Danmark. Så ved at afvikle ECCO Tour allerede i år, håber vi, at vi kan fremskynde markedsføringen af en bane, som folk bør besøge og prøve kræfter med, uddyber John Gråkjær.

– Der er allerede foretaget spændende forbedringer af banen, siden vi overtog den, og vi er rigtigt stolte af den bane, vi i næste uge kan præsentere for spillere og sponsorer. Det er vigtigt for os, at banen er spillevenlig for spillere på alle niveauer og ikke blot sjov for elitespillere. En spillevenlig bane, hvor man kan lave en masse point, hvis man selvfølgelig spiller ordentligt, efterfulgt af noget god mad til en god pris, tror vi på, er vejen frem, forklarer Gråkjær.

Storådalens Golfklubs klubhus og restaurant

Storådalens Golfklubs klubhus og restaurant

Sponsorer og Pro-Am gæster skal have en fantastisk oplevelse
Og en ECCO Tour finaleturnering med 78 professionelle spillere tilsat op i mod 300 sponsorer og Pro-Am gæster er en god mulighed for at markedsføre banen. De to nye baneejere, John Gråkjær og Eiler Thomsen, har selv erfaring med at deltage ved ECCO Tourens Pro-Ams, og de ved godt, hvad der fungerer.

– Vi vil gerne centrere oplevelsen for sponsorer og Pro-Am gæster omkring en god aften mellem de to pro-am dage. Derfor har vi booket os ind i Musikteatret i Holstebro. Her bliver der fokus på hygge, god mad og vin og noget god underholdning, for det er vigtigt, at alle deltagerne får en fantastisk oplevelse. Og med byens bedste hoteller inden for gåafstand, så tror vi på, at vi har konceptet på plads, slutter John Gråkjær.

Svenske Eric Blom (th) vandt Thisted Forsikring Championship i Holstebro Golfklub. Checken overrækkes her af direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.
Svenske Eric Blom (th) vandt Thisted Forsikring Championship i Holstebro Golfklub. Checken overrækkes her af direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.

Golfglad titelsponsor glæder sig til den nye bane
– Vi er glade for, at turneringen fortsat bliver afviklet i Holstebro, og vi glæder os til at prøve kræfter med den “nye” bane. Vores firma er som navnet afslører solidt forankret i det nordvestjyske, og derfor er vi glade for, at vi fortsat kan have vores turnering på disse kanter, fortæller Dennis René Petersen, direktør i ThistedForsikring.

ThistedForsikring meget involveret i golfen
Det er tredje år, at Thisted Forsikring lægger navn til en ECCO Tour, og den succesfulde virksomhed er blandt de virksomheder, der strategisk benytter golf og især ECCO Tour i deres markedsføring.

– ECCO Touren er for os et sted, hvor vi kan kræse lidt ekstra for vores kunder, som får mulighed for at spille golf med nogle af Danmarks bedste golfspillere. Flere af spillerne er jeg sikker på, vil være at finde på Europa Touren i løbet af to til tre år, uddyber Dennis René Petersen, der også har involveret firmaet i én bestemt ECCO Tour profil, som dog ser ud til at være tabt for ECCO Touren fremadrettet.

– Vi har været med til at sikre Martin Ovesen et økonomisk fundament, så han har kunnet satse på Challenge Touren via sin plads i Team Made in Denmark i år. Martin har leveret varen, og selvom det jo betyder, at vi ikke ser ham så ofte på ECCO Touren mere, så er vi enormt stolte og glade på hans vegne, slutter Dennis René Petersen.

Martin Ovesen, der har sikret sig en fast spilleplads på Challenge Touren resten af i år og i 2017 spiller dog fortsat med ved Thisted Forsikring Championship i næste uge. Og mon ikke, han gerne vil have sit navn på sin sponsors trofæ.

Du finder listen over tilmeldte spillere til Thisted Forsikring Championship her. Da turneringen er første turnering i FREJA Final 4Four 2016, vil startfeltet kun tælle 78 spillere.