”Ny” titelsponsor glæder sig til ECCO Tour finalen i Himmerland

FREJA Transport & Logistics med Jørgen Hansen i spidsen er nu også presenting sponsor på Race to Himmerland

For de professionelle spillere på ECCO Touren og Nordic Golf League er denne uges Race to Himmerland presented by FREJA en meget afgørende turnering i bestræbelserne på oprykning til Challenge Touren.

Og da turneringen afvikles som en Pro-Am kommer en række amatører helt tæt på begivenhederne.

FREJA direktør glæder sig til årets bedste turnering
– Race to Himmerland er årets bedste og hyggeligste turnering. Formatet er fremragende, og selvom pro’erne naturligvis skal have lov at koncentrere sig om deres arbejde, så er stemningen altid god, og der er en skøn dynamik. Og når nu man ikke har ”tid” til at deltage ved Alfred Dunhill Links Championship på Europa Touren, så må man jo ”nøjes” med Race to Himmerland. Nej, jeg glæder mig faktisk som et lille barn, griner direktør for FREJA Transport & Logistics, Jørgen Hansen.

Netop Jørgen Hansen og FREJA spiller i år en større rolle i turneringen end tidligere, da de faktisk har stået bag forlængelsen af titlen, således at den populære ECCO Tour finale nu hedder Race to Himmerland presented by FREJA.

Race to Himmerland er årets sidste turnering på ECCO Touren. Og på Nordic Golf League, hvorfra top-5 kvalificerer sig til Challenge Touren, resterer der efter denne uge, kun Tour Final i Sverige, hvorefter champagnen for de fem ”heldige” kan poppes.

Niklas Nørgaard Møller får både fredag og lørdag selskab af FREJA direktør, Jørgen Hansen. 

Får selskab af årets stærkeste dansker
En af de spillere, der allerede bør have lagt en flaske champagne på køl er Niklas Nørgaard Møller, der inden denne uge er nummer to på GolfBox Nordic Golf League Ranking. Og i selvsamme Pro-Am format vi kender fra Alfred Dunhill Links Championship, spiller Niklas Nørgaard Møller i denne uge minsandten sammen med FREJA direktør, Jørgen Hansen.

– Niklas er en glad og god dreng med de rigtige værdier. Samtidig er han et stort talent, og ligesom jeg tidligere var med til at støtte Jeff Winther, så vil jeg også gerne hjælpe Niklas frem til Europa Touren – derfra må de klare sig selv, siger den golfglade FREJA-direktør.

Niklas Nørgaard Møller og Jørgen Hansen med holdnavnet FREJA 1 får fredag og lørdag selskab af FREJA 2 bestående af den svenske pro Jesper Hagborg Asp og amatørmakkeren Per Østergaard.

Niklas Nørgaard Møller er blandt favoritterne i Himmerland, men også Morten Ørum Madsen, Nicolai Kristensen og Mathias Gladbjerg vil håbe at kunne sætte dannebrog øverst på scoretavlen.

Race to Himmerland presented by FREJA starter allerede torsdag aften, hvor der er velkomstmiddag og ECCO Tour Awards. Her kåres “ECCO Tour Player of the Year” og “ECCO Tour Rookie of the Year”.

Du kan se alle starttider for Race to Himmerland presented by FREJA her.

Og fra fredag morgen kan du følge med LIVE på www.eccotour.org