Nyhedsbrevsbetingelser hos ECCO Tour

Nyhedsbrevsbetingelser hos ECCO Tour
Du har ved oprettelse af e-mail abonnement hos ECCO Tour accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

Udgangspunktet for vores nyheder er at fortælle om kommende og ikke mindst nyheder fra igangværende turneringer på ECCO Touren. Derudover vil vi sende nyheder omkring vores Pro-Ams samt andet lækkert golf relateret indhold.

Indsamling af data
Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at ECCO Tour registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til at sende dig dit nyhedsbrev.

Afmelding af e-mail abonnement
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevsabonnementet. Afmelding kan altid ske via afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevene.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset – herunder, at du har ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger netop er baseret på dit samtykke.
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
    ECCO Tour følger markedsføringsloven, samt persondataloven.