Professionel golf i Pro-Am format!


 Invitér dine kunder, forretningsforbindelser eller ansatte, til et par spændende og hyggelige runder på golfbanen, i selskab med en professionel golfspiller.

Matchformatet er det klassiske Pro-Am format, hvor 3 amatører spiller på hold med en professionel. Formatet er en meget populær og spændende matchform, der udover at byde på et højt sportslig niveau, også altid byder på sjove og anderledes golfoplevelser, ligesom det sociale samvær altid er i højsædet.

Få en VIP Golf oplevelse med en ECCO Tour Pro

Kort fortalt spiller man 4 mand på et hold, 3 amatører og 1 professionel. Holdets 2 bedste scores på hvert hul er tællende til holdets samlede resultat, holdet med flest point vinder.

Det hele drejer sig om at skabe et fælles resultat. En Pro-Am match er derfor perfekt til Networking, Teambuilding og Business.

Sideløbende med holdturneringen, spiller den professionelle en individuel slagspilsturnering mod de andre pro´er i feltet, hvilket betyder at intensiteten og spændingen øges betragteligt. Amatørerne får således på nært hold mulighed for at opleve hvordan forskellige situationer tackles. Man indlever sig på et helt særligt niveau i pro´ernes spil, hvor langt slår de, hvor meget er de under par, og mon de klarer cuttet – altsammen noget der gør oplevelsen unik.

Tilmeld dig en af vores Pro-Ams, og giv dig selv, dine kunder, forretningsforbindelser eller ansatte en helt unik golfoplevelse, på nogle af landets bedste baner, sat op med tætklippede fairways og lynhurtige greens, TV skilte og snurrende TV kameraer.

Fore!