Race to Himmerland får ny dato – Skal du være med ved årets højdepunkt?

Du får lov at spille Europa Tour banen, Backtee Course, med et professionelt setup ved Race to Himmerland 2018

ECCO Tourens store sæsonfinale, Race to Himmerland skubbes en enkelt dag, så datoerne nu hedder 5. – 7. oktober dvs. fra fredag – søndag. Skal du med?

Perfekt for virksomheder og sponsorer
Race to Himmerland er en fantastisk afslutning på sæsonen for både sponsorer/amatører og professionelle. Turneringen er en perfekt blanding af socialt netværk og topgolf, og alle amatørgolfere, der ønsker en VIP golf-oplevelse fra øverste hylde, bør deltage her.

Du kommer helt tæt på fremtidens stjerner
Spilformatet er det samme som ved Alfred Dunhill Links i Skotland, hvor hver amatører spiller sammen med en professionel i en sideløbende Pro-Am konkurrence, mens de professionelle spiller om vigtige point/penge til ranglisten. Race to Himmerland kan meget vel være med til at afgøre, hvilke professionelle, som rykker op på Challenge Touren.

De danske talenter
Du danner par med den samme professionelle gennem hele turneringen, og blandt de navne, du kan få som makker i år er; Martin Leth Simonsen, Christian Gløët, Mads Søgaard, Daniel Løkke, Nicolai Tinning, Frederik Dreier, Marcus Helligkilde, Oliver Suhr og mange flere dygtige topspillere.

Nicolai Kristensen (tv.), Marcus Helligkilde (mf.) og Frederik Dreier (th.) er blot tre af de danske talenter, du kan danne makkerpar med ved Race to Himmerland 2018.

Programmet for Race to Himmerland
I år afvikles Race to Himmerland for 10. gang, og igen bliver det en stor golffest.

Torsdag aften er alle inviteret til Get-Together arrangement, som er turneringens ankomstmiddag. Her sparkes Race to Himmerland i gang med mad og musik, og man har mulighed for at hilse på sin professionelle makker. De fleste ankommer tidligt torsdag for at spille en prøverunde, men det står alle mand frit for.

Fredag morgen afvikles 1. runde af Race to Himmerland. Både Backtee Course og Garia Course er i brug, og allerede ca. kl. 16.00 er alle mand i klubhuset. Det betyder, at der er god tid til at komme på værelset og gøre sig klar til aftenens middag og underholdning. Måske du endda kan nå en tur i spa & wellness.

De seneste år har Shu-Bi-Dua, Michael Learns to Rock, Lis Sørensen og Peter A.G. stået for underholdningen, og mon ikke der igen i år bliver plads til noget ekstraordinært.

Tommy Morgen og Nicolai Tinning vandt i fælleskab Race to Himmerland Pro-Am 2017 i 27 under par. Stort tillykke med de mange præmier til Tommy og tillykke med andenpladsen i de professionelles turnering til Nicolai Tinning.

Lørdag fortsætter Race to Himmerland med 2. runde, inden det afgøres, hvem der klarer cuttet. I alt klarer de 30. bedste professionelle sig videre, mens der i Pro-Am også bliver plads til de 12 bedste Pro-Am hold. Igen lørdag er der naturligvis middag, og så plejer Lune Carlsen at smide om sig med Gasolin og Kim Larsen numre i nogle timer.

Søndag afvikles finalerunden på Backtee Course, inden det store præmiebord skal fordeles.

Næsten alt inkluderet i prisen – book nu
Overnatning og drikkevarer ifm. aftenerne er ikke inkluderet i prisen ved Race to Himmerland, men ellers er der sørget for både verdensklasse-golfbaner og forplejning i tre dage.

Har du lyst til at deltage ved Race to Himmerland eller har du spørgsmål om koncept, så må du gerne kontakte Brian Vester på [email protected] eller tlf. 30298433.

Du kan læse mere om program, priser, koncept osv. på vores Race to Himmerland-side her.