Ricardo Gouveia vinder Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies

Det har været en spændende og ikke mindst blæsende dag i Esbjerg Golfklub, hvor Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies skulle afgøres.

Førerbolden bestående af Nicolai Tinning, Félix Mory og Ewen Ferguson slog ud klokken 09:50, og efter tre spillede huller delte de tre førstepladsen. Derfor lignede det at vinderen af turneringen skulle findes i netop denne bold.

Men her havde portugisiske Ricardo Gouveia andre planer. For med en forni i tre under par havde han for alvor spillet sig ind i kampen om den helt store check. I takt med at vinden blæste op, begyndte der at vise sig flere og flere bogeys på leaderboardet. Dog ikke for Ricardo Gouveia der holdte bolden godt i banen, og endda leverede birdie på hul fjorten og femten. Med en ærgerlig bogey på hul sytten kunne Ricardo spille det svære hul atten med på det tidspunkt to slag ned til nærmeste forfølger.

På hul atten slog portugiseren en smule i højre, men var ikke i store problemer. Herfra slog han bolden op femten meter fra hullet. Det putt var han meget tæt på at få i, men det blev kun til en par. En par var også mere end hvad han skulle bruge for at vinde Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies i minus otte. 

Du kan se hele leaderboardet fra Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies her

Nicolai Tinning der startede i førerbolden, havde en hård dag på kontoret i fire over par. Danskeren sluttede i top10, sammen med Oliver Hundebøll der i dag havde en stærk runde i 68 slag. 

Det har været en fantastisk uge i Esbjerg Golfklub, hvor golffesten fortsætter i næste uge, når der igen skal spilles Challenge Tour på det krævende anlæg ved Vestkysten. Turneringen går under navnet Sydbank Esbjerg Challenge og spilles fra tirsdag den 17. til fredag den 18. Igen i denne turnering er der mange danskere og publikum er mere end velkomne.