I dag starter ECCO Touren: “Vigtigt med en god start”

Joachim B. Hansen vandt Mediter Real Estate Masters 2018. Her ses han med direktør, Carsten Lange.

Hvem har trænet bedst i løbet af vinteren? Hvem er seriøse kandidater til top-5 på ECCO Touren i år? Og hvem skal tilbage til tegnebrættet? Tirsdag begynder ECCO Tour Winter Series, og så bliver vi alle meget klogere.

I 2018 vandt Joachim B. Hansen sin første professionelle sejr ved ECCO Tour Winter Series. En sejr der skulle vise sig at være startskuddet til en drømmesæson for nordsjællænderen, der senere vandt Challenge Touren, kravlede tæt på top-100 på verdensranglisten og nu er tilbage på Europa Touren.

Pressede Joachim B. Hansen til sidste hul – “Knist” håber på nyt topresultat
Joachim B. Hansen er ikke med ved Winter Series i år, men det er manden han besejrede efter en drabelig duel, Nicolai Kristensen. Og han er glad for at være tilbage.

– Winter Series er vigtig for alle, der ønsker at gøre sig gældende i toppen af ranglisten i år. Det er nogle store turneringer med mange penge og point, men derudover kan man også tanke en masse selvtillid. Vi ser ofte, at spillere, der gør det godt hernede, bliver hængende i toppen af ranglisten hele året, fortæller den København-baserede vestjyde.

Nicolai Kristensen er tilbage på PGA Catalunya Resort, hvor han sidste år blev en flot nummer to efter Joachim B. Hansen ved Mediter Real Estate Masters.

– Jeg spillede godt sidste år, og havde det ikke været for Joachim, havde jeg vundet. Jeg nyder at være på PGA Catalunya Resort. Jeg synes, banerne, setuppet og hele området er fantastisk, så jeg håber, at jeg kan blande mig i toppen igen i år, fortsætter “Knist”, og indrømmer, at der er visse spørgsmålstegn ved spillet.

– Indtil nu, hjemme i Danmark, har jeg kun set bolden flyve ca. 2,5 meter. Men der har slagene set nogenlunde lige ud, griner Nicolai Kristensen, og fortsætter;

– Men træningsindsatsen over vinteren har været super god, så mon ikke spillet vil følge med, forklarer en optimistisk Nicolai Kristensen, der også har overskud til at sætte navn på nogle af de største konkurrenter på årets ECCO Tour og Nordic Golf League Rangliste. Navne der kræver en oversættelse..

– Jeg ved, at Bob, Viggo, Dreier og Wupti har spillet til at slutte i top-5 i år. Gode spillere, som jeg er sikker på kommer til at levere.

Og så til oversættelsen:

  • Bob = Niklas Nørgaard Møller (Efter Svampebob Firkant)
  • Viggo = Victor Østerby
  • Dreier = Frederik Dreier
  • Wupti = Peter Launer Bæk (Efter Wupti-Pede)

ECCO Tour Winter Series indledes tirsdag morgen, når Mediter Real Estate Masters drives igang. Med i feltet er en stribe etablerede navne fra både Europa og Challenge Touren, mens næsten alle de største danske talenter også er til start. 

I 2018 vandt Joachim B. Hansen og Aksel Kristoffer Olsen de to Winter Series turneringer. De spiller nu på hhv. Europa- og Challenge Touren. En sejr på Winter Series 2019 kan således meget vel være begyndelsen på noget stort.

Følg Mediter Real Estate Masters LIVE her.