Store navne klar til ECCO Tour Winter Series

Oliver Suhr kom tæt på sejren under Winter Series i 2017. Igen i 2018 får han og de øvrige ECCO Tour profiler hård konkurrence fra både Challenge- og Europa Tour-spillerne.

Når ECCO Touren indledes fra 11. – 20. februar på PGA Catalunya Resort, så bliver det med en række store nordiske og internationale navne i feltet. Således kan en række danske Challenge Tour spillere samt ECCO Tour profilerne se frem til en god test, der vil bringe det bedste frem i alle.

Femdobbelt Europa Tour vinder til start
Blandt profilerne ved ECCO Tour Winter Series er sidste års vinder, Florian Fritsch, mens også den fem-dobbelte Europa Tour vinder, Michael Hoey fra Nordirland vil trække overskrifter. Hoey kæmper for at vende tilbage til Europa Touren, og vælger altså at indlede sin 2018-kampagne ved ECCO Tour Winter Series på PGA Catalunya Resort.

– Der er flere og flere store internationale spillere, der får øjnene op for vores Winter Series. Tidsmæssigt ligger den godt, og da der ikke kræves medlemskab af ECCO Touren for at deltage, tiltrækker det en masse turneringssultne spillere. Anlægget på PGA Catalunya er bredt anerkendt som Spaniens bedste, og det appellerer faktisk til mange forskellige spillere – uanset målsætning for 2018, forklarer Brian Vester, ECCO Tour presseansvarlig.

– Vi har en lang række Challenge Tour spillere med, heriblandt alle de danske. De gør klar til Challenge Tour sæsonen, som først begynder senere. Vores Winter Series er for dem en perfekt blanding af værdifuld turneringsgolf kombineret med nogle fantastiske træningsfaciliteter, forklarer Brian Vester.

– ECCO Tour spillerne, der i 2018 skal kæmpe med om de sjove pladser på ranglisten, har en god chance på PGA Catalunya. Med 750.000 kroner i samlet præmiesum kan spillerne sikre sig et forspring på ranglisten, som kan holde langt ind i sæsonen, når vi rammer Norden.

– For andre i feltet opfattes Winter Series som en femstjernet træningslejr, hvor de to turneringer undervejs primært skal bruges som indikator for, hvor man står i forhold til sin personlige udvikling, afrunder Brian Vester.

ECCO Tour Winter Series har fortsat et par åbne pladser. Ønsker man at deltage, så kan man finde mere information her.

ECCO Tour Winter Series fra 11. – 20. februar indholder:

  • 10 dages træning og golf,
  • 9 overnatninger på luksushotellet Camiral
  • 2 turneringer med en samlet præmiesum på 750.000 kroner.
    • Mediter Real Estate Masters (375.000 kroner)
    • PGA Catalunya Championship (375.000 kroner)