Suhr fører Tinderbox Charity Challenge – Peter Launer Bæk et slag fra spidsen

Oliver Suhr fører Tinderbox Charity Challenge by Agger Foundation efter førstedagen.

Oliver Suhr fører Tinderbox Charity Challenge efter førstedagen, mens en af de lokale favoritter, Peter Launer Bæk, ligger nummer tre.

Førstedagen af Tinderbox Charity Challenge by Agger Foundation blev en blæsende affære på Odense Eventyr Golf. Bedst af alle var Oliver Suhr, der tilbagelagde de 18 huller i fire under par, 68 slag.

– Jeg spillede godt. Jeg frøs lidt i starten, men man får altid varmen, når man laver nogle birdies, grinede Suhr efter runden, der indeholdt seks “lune” birdies og kun to bogeys.

Efter en flot sæsonstart, så er topresultaterne udeblevet de seneste uger for Suhr, og med kun fem turneringer tilbage i kalenderen, så er det nu, det gælder for Suhr, der inden denne uge ligger nummer 16 på GolfBox Nordic Golf League Ranking. Fra ranglisten avancerer de fem bedste spillere ved udgangen af sæsonen til Challenge Touren næste år. 

Peter Launer Bæk er kun et slag fra spidsen efter førstedagen af Tinderbox Charity Challenge by Agger Foundation i Odense Eventyr Golf

Lokal favorit et slag fra spidsen
Et slag efter Oliver Suhr og på fjerdepladsen ligger Peter Launer Bæk efter førstedagen. “Bæk” der er på hjemmebane i denne uge, var godt tilfreds efter runden.

– Jeg kender banen rigtigt godt, og det er en fordel, selvom den er sat lidt sværere op i denne uge. I det hele taget er det fedt at spille på hjemmebane, og det er dejligt at sove hjemme i sin egen seng, forklarer Peter Launer Bæk, der med en sejr kan komme helt tæt på oprykning til Challenge Touren. 

Hvorvidt den ekstra komfort giver Peter Launer Bæk en fordel igen de kommende dage, kan du følge med i her.

Også Benjamin Poke, Martin Leth Simonsen og Marcus Helligkilde, der alle kæmper med om de fem oprykningspladser på GolfBox Nordic Golf League Ranking fik en god start. Alle tre spillere er placeret som nummer otte i to slag under par.

Se stillingen ved Tinderbox Charity Challenge by Agger Foundation her.