Suhr stormer mod sejr ved Bravo Tours Open på Rømø

Oliver Suhr fører Bravo Tours Open by Visit Tønder inden fredagens finalerunde.

Oliver Suhr har fundet melodien på Rømø Golf under Bravo Tours Open by Visit Tønder. Suhr fører foran Mathias Gladbjerg, Ludwig Nordeklint, Martin Leth Simonsen og Robin Petersson inden fredagens finalerunde. 

Oliver Suhr kom for anden dag i træk rundt i 70 slag i den friske vestenvind på Rømø Golf, og i samlet fire under par, tager han en føring på to slag med sig til fredagens 18 finalehuller.

– Jeg spillede godt i dag. Der gik lidt cirkus i den til sidst, og på ottende hul er jeg lidt heldig med at slippe med en bogey, forklarer Oliver Suhr, der til gengæld sluttede med en flot birdie på sidste hul (banens 9. hul).

– Det var en vigtig afslutning, der giver en mere positiv afslutning på en dag, hvor jeg generelt spillede rigtigt godt. Så nu er jeg helt klar til at give den gas i morgen, forklarer Suhr, inden han løfter sløret for denne uges trick.

– Jeg er i spa hver aften. De har et konge spa og wellness center hernede, og det skal man jo nyde, når man har chancen, griner Oliver Suhr.

Nærmeste udfordrer til Suhr er landsmanden Mathias Gladbjerg fra Breinholtgård Golf Klub. Gladbjerg førte faktisk det meste af dagen, men tre bogeys mod slutningen af runden gjorde, at langtslående Gladbjerg skal ud og jagte på fredagens finalerunde. 

Feltets absolut bedste runde torsdag stod der Ludwig Nordeklint på. Den rutinerede svensker spillede fremragende i den stærke vind, og en runde i seks under par må siges at være bemærkelsesværdig. Det har også sendt Nordeklint fra en 64. plads og frem som nummer tre i samlet et slag under par. 

Ligeledes i et slag under par ligger Martin Leth Simonsen, der således holder sig helt fremme på trods af en runde i to slag over par.

Nicolai Kristensen ligger i samlet et slag over par alene på syvendepladsen, mens bl.a. stortalentet Nicolai Højgaard indtager ottendepladsen i to over par. 

Norske Elias Bertheussen stod for dagens bedste golfslag, da han på banens tredje hul leverede en flot Hole in One.

Fortsat fart over feltet
Torsdagens runde af Bravo Tours Open by Visit Tønder blev endnu en hurtig affære grundet det nye “pace of play” format. Eftermiddagens sidste spillere var i klubhuset efter 4 timer og 12 minutter, hvilket var 1 time og 18 minutter hurtigere end anden runde af Bravo Tours Open sidste år.

Fredagens finalerunde indledes kl. 07.20, og vejrudsigten lover vind og sol. Det skal nok blive en underholdende affære.

Se stillingen ved Bravo Tours Open by Visit Tønder her.