Svensker snød danskerne og blev “Master of the Monster”

Per Längfors is “Master of the Monster”

Per Längfors snuppede sejren ved verdenspremieren på “Master of the Monster” på Porsche Nord Course ved Green Eagle. Svenskeren henviste Marcus Helligkilde, Benjamin Poke og Oliver Suhr til de efterfølgende placeringer.

Längfors kom monsterbanen, Porsche Nord Course rundt i par på finaledagen, og det var et slag bedre end Marcus Helligkilde. Porsche Nord Course målte i dag knap 7.200 meter, og en runde i par giver derfor Per Längfors en fortjent sejr. 

Denne uges format bød på hulspil de første to dage, mens der blev spillet slagspil i runde tre og fire. Her blev spillet i grupper af henholdsvis tre spillere i runde tre og seks spillere i finalen. I begge tilfælde blev der dystet over 18 huller og alle spillere startede med samme udgangspunkt.

Formatet betød ekstra nerve og spænding fra start til slut, og med fem af de topseedede spillere blandt finalens seks deltagere, viste formatet, at det bringer det bedste frem i de bedste spillere.

Du kan se finaleresultatet af “Master of the Monster” her.

Så snart GolfBox Nordic Golf League Ranking er opdateret, vil du også kunne se bl.a. Marcus Helligkilde, Benjamin Poke og Oliver Suhr avancere på den liste.