Thorbjørn Olesen donerer sin golfbag – hvad skal den koste?

Thorbjørn Olesen GolfbagNorthSide Charity Challenge auktionen er blevet et unikt produkt rigere. Thorbjørn Olesen har doneret sin lækre Nike golfbag med indskrevet navn til auktionen, der har til formål at indsamle penge til udsatte i Aarhus og til præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge.

I 2015 vandt Thorbjørn Olesen Alfred Dunhill Links Championship og beviste, at “Thunderbear” på ingen måde er færdig med at brøle.

Inden Thorbjørn Olesen slog sine første slag på Europa Touren, brugte han den danske ECCO Tour som springbræt og læreskole, hvorfor han nu ønsker at donere sin golfbag til netop ECCO Touren.

Det går pengene til
Pengene fra NorthSide Charity Challenge auktionen går 50/50 til udsatte i Aarhus og til præmiesummen i ECCO Tour turneringen, NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf i juni.

Du kan byde på Thorbjørn Olesens eksklusive golfbag her.

Mens Thorbjørn Olesens golfbag er ny på auktionen, så kan du også fortsat byde på Steen Tinning og Jeff Winthers golfbag, ligesom du kan købe Lucas Bjerregaards Titleist jern her.

Ønsker du selv at donere produkter til auktionen for at støtte de udsatte i Aarhus samt de danske golftalenter, så kan du kontakte Brian Vester på [email protected] eller på tlf. 30298433.