Tinning i førerbolden i morgen ved Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies

Det har været en blæsende tredje dag af Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies i Esbjerg Golfklub. Både vinden og de svære pinplaceringer har været udfordrende for de 70 spillere der klarede cuttet. 

Tredje dagen ved en professionel turnering kaldes ofte for “Moving Day”, for her sker der ofte en del på leaderboardet og Made in Esbjerg Challenge var ingen undtagelse.

Nicolai Tinning fra Søllerrød Golfklub har spillet mange gange i Esbjerg Golfklub, da han har familie i Esbjerg. Tinning har også en sejr på banen i 2018, hvor han vandt en ECCO Tour og denne erfaring og kendskab til banen brugte han i dag.

Nicolai Tinning startede dagen i samlet minus tre for turneringen, men han indkasserede hurtigt en bogey på hul tre, der rykkede ham tilbage i feltet. Hen på eftermiddagen kom der mere og mere vind, hvilket drillede mange spillere i feltet. Men her holdte Nicolai bolden i banen og turnede i par for dagen efter ni huller.

Se hele leaderboardet fra Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies her

På bagni fik Nicolai for alvor tur i spillet. Med birdie på hul ti, tolv, fjorten og sytten, blev det til en flot bagni i fire under par. En kanon runde i 67 slag, hvilket er dagens laveste runde, rykker Nicolai op på en tredjeplads. Et enkelt slag foran i minus otte er skotten Ewen Ferguson, der i dag gik tre under par og franske Félix Mory der gik to under i dag.

I morgen slår førerbolden ud klokken 09:50. Publikum er meget velkomne i Esbjerg Golfklub. 

Sådan ligger danskerne

3. Nicolai Tinning (-7)

T28. Oliver Hundebøll (E)

T34. Nicolai Kristensen (+1)

T40. Morten Ørum Madsen (+2)

T51. Martin Simonsen (+3)

T59. Peter Launer Bæk (+4)

T65. Emil Elkjær Petersen (+5)

67. Marcus Helligkilde (+6)