– Vil vinde på hjemmebanen i Kokkedal

Niklas Nørgaard Møller har kun sejren for øje ved Willis Towers Watson Masters i Kokkedal Golfklub

Niklas Nørgaard Møller har haft en forrygende sæson på ECCO Touren. I denne uge afvikles Willis Towers Watson Masters på Niklas Nørgaard Møllers hjemmebane i Kokkedal, og her skal Challenge Tour kortet sikres. 

– Det har været en god sæson. Jeg har spillet virkelig godt, og jeg er blevet bedre til en masse ting. Primært mentalt, forklarer Niklas Nørgaard Møller, der trods en forrygende sæson stadig mangler at sætte kronen på værket. 

– Jeg har fem andenpladser i år, så jeg håber, at jeg i denne uge kan kravle et skridt højere op på skamlen. Det ville på alle måder være kulminationen på en god sæson, siger Niklas Nørgaard Møller. 

Og mulighederne er også gode på hjemmebanen i Kokkedal, vurderer brølstærke “Møllens”. 

– Jeg tror på sejren. Jeg har jo spillet banen et par hundrede gange efterhånden, og det giver en helt anden ro på banen. Jeg skal ikke stå og bruge energi på at kigge i baneguiden, og så kender jeg helt sikkert også mange af pindplaceringerne, forklarer Niklas Nørgaard Møller.

Willis Towers Watson Masters starter onsdag i Kokkedal Golfklub

Kun sejren tæller i denne uge
Inden denne uge er hjemmebanefavoritten på andenpladsen på GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvorfra de fem bedste rykker op på Challenge Touren. Og selvom en top-5 placering sandsynligvis vil fjerne enhver statistisk tvivl om oprykningen, så har Niklas Nørgaard Møller kun ét mål. 

– Sejren er det eneste, jeg har for øje i den her uge. Jeg vil gerne være med fremme på fredag, for så ved jeg også, at der kommer en masse tilskuere, og at vinde foran mine venner og klubkammerater ville være en fantastisk afslutning på sæsonen, slutter Niklas Nørgaard Møller. 

Kokkedal nykårede danske mestre
I weekenden fik Niklas Nørgaard Møller også vist, at både spillet og nerverne er under kontrol, da han i både og semi- og finale spillede en afgørende rolle i Kokkedal Golfklubs triumf i Santander-divisionen 2019.

Willis Towers Watson Masters begynder onsdag morgen, og her er foruden Niklas Nørgaard Møller en stribe andre store navne til start. 

Se startlisten her – 3 bedste danskere i samme bold
Nicolai Kristensen, Morten Ørum Madsen, August Thor Høst, Mads Vibe-Hastrup, Andreas Lunding og Oliver Suhr er blandt de mest interessante danskere, mens der fra Norge og Sverige skal holdes øje med Elias Bertheussen, Åke Nilsson, Christopher Feldborg Nielsen og Jesper Billing. 

Både onsdag og torsdag spiller “Møllens” side om side med Morten Ørum Madsen og Nicolai Kristensen, og det vil helt sikkert trække en masse tilskuere. 

Du kan se alle onsdagens starttider her