Vind en frokost med Thomas Bjørn

EccoTour_banner_300x200px_72dpi
Klik på billedet og deltag i konkurrencen

Thomas Bjørn har længe kæmpet mod smøgerne og har forsøgt sig på mange forskellige måder. Kort før nytår prøvede han for første gang nordik® e-cigaretter og var i stand til at nedsætte sin rygning betragteligt.

Thomas har en målsætning om at kvitte smøgerne fuldstændigt og han har derfor bedt nordik® om at sponsorere hans kamp mod smøgerne og vil samtidig lade andre følge med i hans kamp mod cigaretterne på facebook.

Du vil derfor kunne følge Thomas Bjørns kamp om at kvitte smøgerne på www.facebook.com/bjornenkvittermednordik/ – både opture og nedture. Indtil den 20. maj 2016 vil han lægge billeder, tips og videoer op på siden, og du kan holde dig up-to-date med hvordan det går med hans rygestop projekt… og måske kan Thomas være med til at inspirere dig?

Alle der følger hans kamp og liker siden er med i konkurrencen om 2 Player’s guest billetter til Made in Denmark inkl. “meet and greet” og frokost med Thomas Bjørn. Derudover signeret Callaway golfbag og Callaway driver til en samlet værdi af ca. 15.000 kr.

Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes den 20. maj 2016.
nordik® er ikke et godkendt rygestop produkt. nordik® må ikke sælges til børn og unge under 18 år.