Det har været en smuk dag i Frederikshavn, hvor der bliver spillet Frederikshavn Championship presented by Sydbank. 

Svenske Tobias Edén har lagt sig i spidsen af turneringen efter en imponerende runde i 66 slag (-6). Tobias startede dagen på hul 10, og her kom han hurtigt en under banens par. Efter ni spillede huller var svenskeren stadig en enkelt under, men på de sidste ni huller leverede han seks birdies i streg. En flot runde som har givet ham førstepladsen ved Frederikshavn Championship presented by Sydbank. En position han skal ud og forsvare foran en del velspillende danskere i morgen. 

Du kan se hele leaderboardet fra første dag her. 

Oliver Wendt der slog ud klokken 07:40 i morges fik en fremragende start. Allerede efter syv spillede huller var Asserbo spilleren fem under par. Den start gav Oliver føringen, men med nogle bogeys på bagni, blev det til en runde i par. 

På andenpladsen finder vi et velkendt navn, nemlig Lasse Jensen som har haft en fremragende sæson indtil videre. Lasse Jensen fører Road to Europe ranglisten, og er nu også med helt fremme ved Frederikshavn Championship presented by Sydbank sammen med Zander Lui Rivas i fire under banens par. 

I morgen skal spillerne igen gå en runde på den udfordrende bane, hvor det er vigtigt at holde bolden i spil fra tee. Efter runden i morgen vil der være cut, hvor kun de 45 bedste vil kvalificere sig til finalerunden den 6. august, hvor vinderen af Frederikshavn Championship presented by Sydbank skal findes. 

Du kan finde starttiderne til anden runde her. 

Følg med i turneringen hvor der bliver opdateret scores hul for hul her