Årets spiller vandt Race to Himmerland – fører nu alle ranglister

Aksel Kristoffer Olsen vandt Race to Himmerland 2018 og sikrede sig definitivt oprykning til Challenge Touren.

Aksel Kristoffer Olsen vandt søndag Race to Himmerland. Nordmanden, der torsdag aften blev kåret som årets ECCO Tour spiller fører således GolfBox Nordic Golf League Ranking, ECCO Tourens pengeliste samt FREJA Final Series.

Aksel Kristoffer Olsen var i front hele dagen, og med en samlet score på hele 19 under par, vandt han Race to Himmerland 2018 med to slag til Martin Leth Simonsen, Nicolai Kristensen og svenske Erik Oja.

Med sejren fører Aksel Kristoffer Olsen nu alle tourens ranglister, og han er sikker på en fast plads på Challenge Touren i næste sæson. I ECCO Tourens finaleserie, FREJA Final Series, er Olsen nu også i front og dermed favorit til at snuppe det eksklusive ur til en værdi af 75.000 kroner, som titelsponsor FREJA har sat på højkant.

Dramatik på GolfBox Nordic Golf League Ranking – hvem skal på Challenge Touren?
Mens sæsonen har været en ubetinget kæmpesucces for Aksel Kristoffer Olsen, så er der stadig et stykke nervepirrende arbejde tilbage for de bedste danskere på GolfBox Nordic Golf League Ranking. Benjamin Poke på tredjepladsen skal være uheldig, hvis han skal fravristes et af de fem Challenge Tour kort til næste sæson. Marcus Helligkilde på fjerdepladsen og Martin Leth Simonsen på femtepladsen er med blot næste uges Tour Final i Sverige nu også kun et mulehår fra Challenge Touren. De har dog Christian Gløët og Martin Eriksson lige i hælene, mens også Mathias Gladbjerg og Frederik Dreier med en sejr i næste uge stadig kan løbe med en plads.

I holdturneringen ved Race to Himmerland løb Smykker og Ure med sejren, mens Schantz Byg 2 blev nummer to i samme score, men med lidt dårligere handicap.

Du kan se resultatet af Race to Himmerland her.

Se stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her