Bliv sponsor på ECCO Tour

Bliv sponsor på ECCO Touren – Vær med fra 12.500 kr.

ECCO Tourens sponsorer tilbydes i 2023 deltagelse i mere end 25 forskellige Pro-Am turneringer eller rejser.

Alle events afvikles på toptrimmede baner med fuldt skilte setup, masser af underholdning, forplejning og golf i selskab med en professionel golfspiller. Der er således muligheder for at invitere forretningsforbindelser, kunder eller ansatte på en VIP golfoplevelse.

Sponsoraterne er inddelt i seks grupper der starter med Match Partner til en pris af 12.500 kr., og derefter Tour Partner til 15.000 kr. Tour Partner sponsoratet indeholder et klippekort med 10 klip, som kan bruges til køb af Pro-Am hold.

Da holdene koster fra 3 klip, kan man altså med et Tour Partner sponsorat til 15.000 kr. sikre sig deltagelse i hele 3 Pro-Ams. Ønsker man lidt flere Pro-Ams i pakken er der yderligere fem muligheder til priser fra 27.000 kr. og opefter.
Såfremt man vælger et Tour Sponsorat eller derover får man desuden vores sæsonstarts-arrangement på Rømø med i pakken.

Udover Pro-Am holdene får sponsorerne en lang række andre fordele, herunder eksponering på website, mulighed for opstilling af skilte, networking, invitation til VIP arrangementer, ligesom rejser til udlandet også kan inkluderes i pakkerne.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for dit firma, kan du læse vores Online Prospekt her – og du er også meget velkommen til at kontakte:

TV: Se en tidligere præsentation af ECCO Tour sponsorater her.