Brandvarm dansker vil vinde Tinderbox Charity Challenge

Niklas Nøgaard Møller håber at sejren kommer i denne uge ved Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle

Danske Niklas Nørgaard Møller har været glohed de seneste mange uger på ECCO Touren og Nordic Golf League. Det eneste der mangler er en sejr, og den håber nordsjællænderen kommer ved Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle i denne uge på Odense Eventyr.

– Jeg synes, jeg har været rigtigt tæt på nogle gange på det seneste. Det er altid svært at gardere sig mod en enkelt spiller, der lige rammer topformen og stikker af, men hvis jeg igen kan holde mig fremme i tabellen, så tror jeg, at sejren godt kan komme i denne uge, fortæller Niklas Nørgaard Møller fra Odense Eventyr Golf.

Niklas Nørgaard Møllers høje niveau de seneste uger har sendt ham frem som nummer fire på GolfBox Nordic Golf League Ranking og dermed er han bedste dansker.

– Et godt resultat i denne uge ville være perfekt. Det er tæt i toppen af ranglisten, så det gælder hele tiden om at være med fremme, og det betyder, at man hele tiden holder sig skarp. Og jeg kan gode lide at være skarp, griner det nordsjællandske muskelbundt. 

Er vild med velgørenhedskonceptet
Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle er en velgørenhedsturnering, hvor overskuddet går til Michael Falch’s støtteprojekt til børnefamilier, hvor den ene forælder har et alkoholmisbrug. 

– Jeg synes, at hele charity-aspektet giver sindssyg meget mening, og det er imponerende, hvor meget Michael Falch har kastet i projektet. Og det samme gælder alle dem, der har doneret produkter, Tinderbox naturligvis og så de sponsorer, der kommer til at byde i vildskab de kommende dage. Det er helt vildt fedt, slutter Niklas Nørgaard Møller.

Også Promoter Flemming Astrup ser frem til nogle fantastiske dage med god musik, golf og velgørenhed.

– Det bliver nogle helt vildt sjove dage og aftener. Især onsdag aften, kan sponsorerne godt glæde sig til. En intim-koncert med Michael Falch på Tinderbox inden festivalen åbner. Det er ret unikt. Og lad os så håbe, at folk tager den store tegnebog med, så vi kan få indsamlet så mange penge som muligt. Vi har bl.a. en intimkoncert med Michael Falch, som man kan købe, unikke Ryder Cup golfbags fra Thomas Bjørn og Jim Furyk og VIP billetter til Tinderbox på auktions-programmet, så der er bestemt noget at byde på, slutter Flemming Astrup. 

Deltag i auktionen hjemmefra
Hvis du sidder derhjemme og spekulerer på, hvad der ellers skal sælges på auktionen, så kan du faktisk se auktionskataloget her. Og har du lyst til at byde på noget, kan du sende et SMS bud (eller ringe det ind). Det kan du gøre til Flemming Astrup på 4090 1960 inden onsdag 25. juni kl. 18.00.

Du kan læse meget mere om velgørenhedsturneringen, Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle, her.

Du kan følge turneringen LIVE fra onsdag morgen her