Christian Dahl fører ECCO Tour finale efter 61er

Christian Dahl fører Race to Himmerland presented by FREJA efter en førsterunde i 61 slag, ni under par.

Christian Dahl var glohed på første runde af ECCO Tour finalen, Race to Himmerland presented by FREJA. En kanonrunde i 61 slag, ni under par, giver Dahl føringen med et slag til Keen Bernberg.

Der blev generelt skudt rigtigt lavt på førstedagen af Race to Himmerland presented by FREJA. Både Europa Tour banen, Backtee Course samt Garia Course bliver taget i brug denne uge, og især Garia Course stod fredag for skud. 

Christian Dahl indledte sin runde birdie, eagle, birdie, og så var stilen lagt. Han faldt lidt til ro undervejs på runden, men en runde i 61 slag må siges at være imponerende af Skive-spilleren. 

Et slag efter Dahl ligger Keen Bernberg i otte under par, mens Hampus Bergman og Martin Ulseth fra hhv. Sverige og Norge i syv under par ligger yderligere et slag tilbage. Alle var de rundt på Garia Course. 

Niklas Nørgaard Møller bedste mand på Backtee Course
I seks under par finder vi første mand, som fredag spillede Backtee Course, som vi kender fra Made in Denmark. Ikke overraskende var det formstærke og langtslående Niklas Nørgaard Møller, der stod for den bedrift, som giver ham en femteplads efter førstedagen.

Femtepladsen deler han med bl.a. finske Linus Vaïsänen og islandske Haraldur Magnus, der også var rundt på Backtee Course, samt Mathias Gladbjerg og Victor Sidal Svendsen, der begge spillede Garia Course i dag.

Førstedagen af Race to Himmerland presented by FREJA bød desuden på hele to holes in one. Både Gustav Adell og Mikael Lindberg leverede det ultimative slag på 16. hul på Backtee Course til stor glæde for de mange fremmødte tilskuere på Himmerland Hill.

Lørdag bytter feltet baner, således at alle der fredag spillede Garica Course lørdag skal prøve kræfter med Backtee Course – og omvendt.

Du kan se stillingen ved Race to Himmerland presented by FREJA her