Dansk amatørføring ved Bravo Tours Open på Rømø

Den talentfulde amatør, August Thor Høst fører Bravo Tours Open by Visit Tønder efter førstedagen

August Thor Høst har lagt sig i front for Bravo Tours Open efter en vindblæst førstedag, hvor blot fire spillere brød par. August Thor Høst deler føringen med den svenske veteran, Niclas Johansson.

Høst tager således sit fornemme spil fra sidste uges “Master of the Monster” med til Rømø, og den blot 18-årige amatør fra Odense Eventyr Golf, ligner efterhånden en spiller, der snart kan vinde for første gang på ECCO Touren.

Såfremt det skal ske i denne uge, skal han dog holde nogle stærke navne bag sig, og en række af disse fik også en stærk start i den hårde vind.

Niclas Johansson, der i to under par deler føringen med Høst blev i sidste uge nummer 13 på Challenge Touren, og er særdeles formstærk. 

Et slag efter Høst og Johansson, ligger Alexander Wennstam og Oliver Suhr. Wennstam spillede sidste år fuldt program på Challenge Touren og hans imponerende shortgame, kan vise sig værdifuldt på Enjoy Resort på Rømø i denne uge. 

Oliver Suhr er nummer tre efter første runde af Bravo Tours Open by Visit Tønder 2019

Suhr nyder Rømø
Oliver Suhr var efter sin runde i et slag under par godt tilfreds med situationen.

– Det var en svær dag. Det blæste meget hele runden, og jeg skulle hele tiden kæmpe. Men det gælder nok også alle de andre, grinede Oliver Suhr efter runden på et anlæg, hvor han ofte blander sig i topstriden.

– Jeg nyder at spille her på Rømø. Banen passer mig godt, og jeg er generelt god i vinden. Greens er rigtigt fine, så hvis jeg kan fortsætte med at putte godt, så tror jeg, at jeg kan spille med om sejren på fredag, fortalte den nybagte far efter runden.

Den forsvarende mester holder sig inde i kampen
Nicolai Højgaard, der i denne uge er forsvarende mester ved Bravo Tours Open kom dagens 18 huller rundt i 74 slag, to over par. Det rækker til en 17. plads efter førstedagen. 

Højgaard var ellers under par med blot tre huller tilbage, men det svære 8. hul i modvind, kostede en dobbeltbogey. Mon ikke Højgaard skruer bissen på torsdag eftermiddag, når han igen skal i aktion.

Morten Ørum Madsen, Niklas Nørgaard Møller, Nicolai “Knist” Kristensen og Victor Østerby deler alle 37. pladsen i fire over par efter førstedagen, hvor scores var historisk høje i det barske vejr.

Vejrudsigten torsdag siger endnu hårdere vind og lidt lavere temperaturer. Det er heldigt, at spillerne efter runden kan varme sig i Danmarks bedste Spa & Wellness område på Enjoy Resorts.

Se stillingen ved Bravo Tours Open by Visit Tønder her.