ECCO Tour laver simulatorgolf turneringsserie med kvalifikation til Made in HimmerLand

I perioden 11. -31. marts afvikler ECCO Touren en ny ”ECCO Tour Virtual Spring Series – Presented by Made in HimmerLand”, hvor Danmarks og Nordens bedste golfspillere kan konkurrere i TrackMan simulatorgolf.

I alt indeholder serien 3 turneringer, og de bedste spillere kan se frem til flere invitationer til Challenge Touren, mens vinderen af ranglisten efter de tre turneringer, får et attraktivt wild card til Made in HimmerLand – Presented by FREJA. Her hedder modstanderne Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Rasmus Højgaard, Lee Westwood og Bernd Wiesberger. Den bedste amatør får desuden en Challenge Tour invitation til Made in Esbjerg by FREJA & Total.

– Simulatorgolf er nu blevet så realistisk, at det på mange måder kan sidestilles med en rigtig udendørs golfturnering. Derfor tør vi også godt sætte i alt fire Challenge Tour invitationer og en Made in HimmerLand by FREJA invitation på højkant, fortæller ECCO Tour ejer og Made in HimmerLand promotor, Flemming Astrup.

Virtual Spring Series er tiltænkt eliten og de samme spillere som i løbet af sæsonen spiller på ECCO Touren.

– Vi lever i en besværlig tid, og jeg ved, hvor hårdt det har været for mange af spillerne de seneste 12 måneder. Virtual Spring Series giver nu folk noget at dyste om i marts, uden at de behøver at rejse. Vi er selvfølgelig klar over at de nuværende coronarestriktioner, ikke for nuværende giver alle mulighed for at deltage – det må vi naturligvis forholde os til og til enhver overholde, forklarer Flemming Astrup. 

18 hullers golf – 100.000 i præmiesum
Det er muligt at deltage i Virtual Spring Series på en hvilken som helst TrackMan simulator, og da hver turnering strækker sig over en uge, og man blot skal spille én runde, så er fleksibiliteten enorm.

Der er 100.000 kroner i præmiesum ved hver turnering, og det beløb vil stige, så snart deltagerantallet runder 66 professionelle.

Prisen for at deltage er 100 euro for professionelle og 35 euro for amatører.

– Det har været vigtigt for os at setuppet er seriøst og attraktivt for vores normale ECCO Tour spillere. Med en entry fee på 100 euro tror jeg på, at vi får et rigtigt stærkt felt. Det skal vi også helst have, når nu én af deltagerne ryger til Made in HimmerLand og skal kæmpe mod verdensstjernerne, mens andre skal ud og spille Challenge Tour, slutter uddyber Astrup, der samtidig glæder sig over at have Made in HimmerLand, FREJA, ECCO samt svenske Indoor Golf Group i ryggen som sponsorer. – Det er fantastisk at de bakker op om idéen, og jeg håber vi i den kommende tid kan få lidt flere med så de unge talenter kan få endnu mere at spille om.

For at kunne kvalificere sig til Made in HimmerLand by FREJA, skal man deltage i alle tre turneringer i ”Virtual Spring Series”.

Du finder alt relevant info om ECCO Tour Virtual Spring Series – by Made i HimmerLand HER


For mere information kontakt:

Flemming Astrup
[email protected]
+45 4090 1960