ECCO Tour laver test på Virtuel Golfturnering

I en karantæne tid uden golfturneringer, er der tid til at være kreativ, og finde alternative måder at spille golf på. Det kommer ECCO Tour nu med et bud på, og kører faktisk allerede imorgen Langfredag kl. 11:30 en test. En test som samtidig er en lille hyldest til Robert Kristensen i anledningen af hans 40 års jubilæum som pro i Himmerland.

Hele turneringen filmes live og kan følges på ECCO Tourens facebook på http://facebook.com/eccotour. ligesom man også kan følge scores live på GolfBox via http://eccotour.org/pro-am-livescoring

Selve spillet foregår på bræt som vist på billedet foroven, og scoringen sker via kast med tre forskellige terninger, alt efter hullets Par. Spillerne skal ikke selv foretage sig andet end at tilmelde sig – kastet med terningen foretages af dagens gæst i studiet.

“Tanken med spillet er at lave nogle Virtuelle turneringer som vores sponsorer og gæster kan have lidt sjov med og vores idé er at afvikle en “Virtuel Pro-Am” hver uge. Vi håber også kunne lave et par turneringer, hvor der er lidt penge at spille om for de professionelle, men det skal vi lige have lidt tid til at finde et koncept for. Nu kører vi den lille test i Himmerland i morgen, og så kører vi derfra” udtaler Flemming Astrup fra GolfPromote der står bag ECCO Tour.

I videoen herunder kan du få et lille hint på hvordan spillet foregår.