FREJA Final 4Four står for døren – Eksklusivt ur på højkant

Alexander Wennstam vandt FREJA Final 4Four 2016. Får vi i år en dansk vinder af det det eksklusive Maurice Lacroix Masterpiece ur (værdi 79.890 kroner), som FREJA har udsat som præmie?

ECCO Tourens finaleserie, FREJA Final 4Four nærmer sig, og igen i år har hovedsponsor FREJA sat et eksklusivt Maurice Lacroix ur (værdi 80.000 kroner) på højkant til den skarpeste spiller i finaleserien.

Læg dertil verdenspremieren på det nye 12-hullers format ved The Twelve Championship by Thisted Forsikring, og så har du opskriften på et dramatisk slutspil for Nordens bedste golfspillere.

Kokkedal er sidste chance
Der mangler på ECCO Touren “kun” Willis Towers Watson Masters i Kokkedal Golfklub i næste uge samt Finnish Open i denne uge, inden det er afgjort, hvem der har spillet sig frem til FREJA Final 4Four, og hvem der kan gå på vinterferie.

Finaleserien FREJA Final 4Four blev skabt i 2014 for at øge spændingen mod slutningen af sæsonen. I de første tre år, har der været svensk vinder af FREJA Final 4Four ved Jacob Glennemo, Christofer Blomstrand og Alexander Wennstam.

Reglerne i FREJA Final 4Four
For at kunne deltage i FREJA Final 4Four og i kampen om det eksklusive ur, SKAL man være i top 100 på GolfBox Nordic Golf League Ranking den 10. september. Til den tid vil ranglisten være ”renset”, og kun spillere, der har spillet minimum syv turneringer i minimum tre lande vil være at finde på listen. På den måde sikres det, at FREJA Final 4Four er forbeholdt tourens spillere. Det er derfor heller ikke muligt at modtage wild cards i FREJA Final 4Four.

I de første tre turneringer i FREJA Final 4Four vil der være plads til 78 spillere i feltet, inden man i Tour Final skal være blandt de bedste 30.

Programmet for FREJA Final 4Four 2017 ser således ud:

  • The Twelve Championship by Thisted Forsikring i Holstebro Golfklub (Storåbanen) fra 21. – 22. september (78 spillere)
  • GolfUppsala Open i GolfUppsala Söderby fra 28. – 30. september (78 spillere)
  • Race to Himmerland Pro-Am på Himmerland Golf & Spa Resort fra 5. – 7. Oktober (78 spillere)
  • SGT Tour Final Åhus Pro-Am i Kristianstads Golfklubb fra 12. – 14. Oktober (30 spillere)

Du kan se stillingenGolfBox Nordic Golf League Ranking her. Vær opmærksom på, at listen efter Kokkedal bliver “renset” for spillere, der ikke overholder reglen om syv turneringer i tre lande.