Glædelig Jul – ECCO Tour og Made in Denmark udvider

Tapio Pulkkanen vandt i 2015 Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel og sikrede sig plads ved Made in Denmark. Hvem løber med de seks pladser i 2016?
Tapio Pulkkanen vandt i 2015 Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel og sikrede sig plads ved Made in Denmark. Hvem løber med de seks pladser i 2016?

24. december. ECCO Tour ønsker alle en glædelig jul og offentliggør en udvidelse af Made in Denmark Qualifier.

ECCO Tour turneringen Made in Denmark European Tour Qualifier udvider, så der nu er plads til 240 spillere i feltet. Samtidig indeholder turneringen også finalen i Sportsjournalisternes juniorholdturnering – Presented by Made in Denmark.

Stor oplevelse i vente for danske juniorer
Det begynder efterhånden at ligne en rigtig stor dansk golffest, når Made in Denmark European Tour Qualifier fra 4. – 6. august 2016 løber af stablen på Skjoldenæsholm Golf Center. Og at Sportsjournalisternes juniorholdturnering – Presented by Made in Denmark får finale midt i Made in Denmark Qualifier er glædeligt for både Made in Denmark, ECCO Tour og Skjoldenæsholm Golf Center.

– Både Made in Denmark og ECCO Tour har stor fokus på juniorgolf, og vi vil rigtigt gerne være med til at give dem en stor oplevelse, fortæller ECCO Tour og Made in Denmark promotor, Flemming Astrup.

– Made in Denmark skal være en folkefest, og det skal gerne afspejles i alle de ting, vi foretager os. Sidste år lavede vi i forbindelse med Made in Denmark Qualifier i Silkeborg, en ”landskamp” hvor 36 amatører i alle aldre og handicap kæmpede mod Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen. Det var en kæmpesucces, og i år vil vi så prøve at invitere nogle gode junior og amatører til at prøve kræfter med ECCO Tour proerne – det er jeg sikker på, giver dem en oplevelse for livet, uddyber Flemming Astrup.

Skjoldenæsholm Golf Center har med sine to 18-hullers baner de perfekte faciliteter for "kæmpeturneringen", Made in Denmark Qualifier 2016.
Skjoldenæsholm Golf Center har med sine to 18-hullers baner de perfekte faciliteter for “kæmpeturneringen”, Made in Denmark Qualifier 2016.

Skjoldenæsholm Golf Center vil vise begge baner frem
At man kan lave en golffest af denne størrelse med op til 240 spillere i feltet er ikke muligt mange steder i landet. Der er behov for et anlæg med mindst to 18-hullers baner, og det glæder golfmanager i Skjoldenæsholm Golf Center, Peter Jespersen, at man nu får lov til at vise hele anlægget frem.

– Vi var i forvejen glade for, at vi skulle have besøg af ECCO Touren til Made in Denmark Qualifier, men at det nu er lykkedes os i samarbejde med ECCO Touren at lave et setup af denne størrelse, glæder mig naturligvis endnu mere, forklarer Peter Jespersen.

– Vi er én af vel højst fem klubber i Danmark, der har to “rigtige” 18-hullers golfbaner i samme klub. At vi nu får muligheden for at vise begge baner frem, ser jeg frem til. De fleste golfspillere i Danmark kender nok vores Trent Jones Jr. Course, men vores Old Course er bestemt også en rigtig god golfbane. Det tror jeg også, både sponsorer og de professionelle på ECCO Touren vil give mig ret i, når det har spillet den, uddyber Peter Jespersen, der forventer en elektrisk stemning i klubben hele ugen.

Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel afvikles på Skjoldenæsholm Golf Center 04. - 06. august. I alt vil seks spillere lørdag den 6. august have kvalificeret sig til en optræden ved Made in Denmark og besøg på en tætpakket Himmerland Hill. (Foto: Lars Møller)
Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel afvikles på Skjoldenæsholm Golf Center 04. – 06. august. I alt vil seks spillere lørdag den 6. august have kvalificeret sig til en optræden ved Made in Denmark og besøg på en tætpakket Himmerland Hill. (Foto: Lars Møller)

– Det bliver jo helt unikt at have så mange spillere til en turnering. 240 spillere i turneringen tilsat en masse lovende juniorer i Sportsjournalisternes juniorholdturnering – Presented by Made in Denmark er helt vidt. Jeg glæder mig rigtigt meget, slutter Peter Jespersen.

Værd at vide om Made in Denmark Qualifier 2016

 • Dato: 4. – 6. august.
 • Venue: Skjoldenæsholm Golf Center.
 • Made in Denmark pladser på spil: 3 pladser i turneringen + 3 pladser til Race to himmerland ranking efter denne uge.
 • Præmiesum på 300.000 kroner.
 • Der spilles på begge baner torsdag og fredag.
 • Finalerunden spilles lørdag på Trent Jones Jr. Course.
 • Felt: 240 spillere.
 • Åben for alle med hcp. 4,4 eller lavere.
 • Turneringen indeholder også Sportsjournalisternes Juniorholdturnering – Presented by Made in Denmark.

*NorthSide Charity Challenge auktionen er åben: Se om der er noget for dig
NorthSide Charity Challenge auktionen er åben, og du kan allerede nu gøre end god handel og sikre dig en ekstra julegave, mens du støtter de hjemløse i Aarhus samt udviklingen af de professionelle golfspillere i Danmark.

Gør en god handel på auktionen nu.
Gør en god handel på auktionen nu.

Har du eller dit firma produkter, som du ønsker at tilføre auktionen, så er du meget velkommen til at kontakte Brian Vester på [email protected]. Auktionen løber helt til juni, men vi hører gerne fra dig i dag.

Gå til auktionen her.

Lige nu på auktionen:

 • Ryder Cup i simulatorgolf med Rasmus Hjelm som holdkaptajn
 • Ryder Cup i simulatorgolf med Oliver Suhr som holdkaptajn
 • Greenfee til Storådalens Golfklub
 • Eksklusiv puttelektion med Mark Haastrup (op til 6 personer)
 • Greenfee billetter til Korsør Golfklub
 • VIP golfdag for 4 personer på Kellers Park Golf Club
 • Eksklusivt ECCO Tour pro-am hold (3 personer)
 • Lucas Bjerregaard golfsæt (3-9 jern)
 • Morten Ørum Madsens signerede golfsko
 • Golfophold for 2 personer på Brundtland Golfcenter inkl. ophold i suite m/udsigt og 3 retters egnsgourmet.
 • Steen Tinnings Wilson Golfbag med samtlige spillerautografer fra Made in Denmark 2015
 • Se alle auktioner her.

Det anbefales desuden, at du holder øje med NorthSide Charity Challenge auktionen, da den løbende opdateres.