Syv mand deler føring ved Made in HimmerLand Virtual by FREJA

Oliver Hundebøll er blandt de førende i -4 ved Made in HimmerLand Virtual by FREJA

Made in HimmerLand Virtual by FREJA er sidste afdeling af ECCO Tour Virtual Spring Series, og det er nu, den samlede vinder skal kåres. Du kan følge slagets gang LIVE helt frem til onsdag kl. 23:59.

Syv spillere; Jacob Jørgensen, Christian Dahl, Oliver Hundebøll, amatørerne Emil Elkjær Petersen og Mathias Thybo samt svenske Mikael Lindberg og Johan Isberg har lagt sig i spidsen for den afsluttende turnering, Made in HimmerLand Virtual by FREJA, efter imponerende runder i -4 på den krævende Liberty National i New Jersey.

Skulle den aktuelle stilling holde hjem, så vil Jacob Jørgensen få tildelt sejren efter den matematiske afgørelse (bedst på sidste 9, 6, 3, 1). Både han og svenske Isberg er -3 på de sidste 9 huller, men da Jørgensen er -2 på de sidste 6 huller, er det således ham der ligger bedst til blandt de syv førende.

Wild Card til Made in HimmerLand by FREJA på højkant
Ved Made in HimmerLand Virtual by FREJA kæmper feltet om 100.000 kroner i samlet præmiesum. Penge der indsættes på en samlet order of merit, hvorfra vinderen efter denne event får et wild card til Europa Tour Made in HimmerLand by FREJA til maj. 

I den samlede stilling bliver det dog Adam Guedra fra Sverige, der løber med den samlede førsteplads og en billet til Made in HimmerLand by FREJA. Guedra har en sejr og en andenplads i de første to afdelinger, og selvom han netop har måtte notere en runde i +7 og denne gang ender udenfor point og pengepræmier, så kan han ikke længere hentes.

Fra samme rangliste, inviteres de tre bedste professionelle til Challenge Tour i Esbjerg, mens den samlede bedste amatør ligeledes får en Challenge Tour oplevelse i Esbjerg til sommer. Her lå danske Bjørn La Cour Søborg og Sebastian Friedrichsen lunt i svinget som de to bedste amatører inden denne uges Made in HimmerLand Virtuel by FREJA, men Emil Elkjær kan med en delt andenplads klemme sig foran. Søborg mangler stadig at spille, mens Friedrichsen har afsluttet sin runde med en score i Par.

Derfor spilles der om en plads ved Made in HimmerLand by FREJA

– Simulatorgolf er nu blevet så realistisk, at det på mange måder kan sidestilles med en rigtig udendørs golfturnering. Derfor tør vi også godt sætte i alt tre Challenge Tour invitationer og en Made in HimmerLand by FREJA invitation på højkant, sagde ECCO Tour ejer og Made in HimmerLand promotor, Flemming Astrup, inden afviklingen af den historiske ECCO Tour Virtual Spring Series. 

Følg udviklingen LIVE ved Made in HimmerLand Virtual by FREJA