I morgen starter Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies

Challenge Touren der kommer lige fra Finland, har fundet vej til Danmark, hvor der skal spilles Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies fra den 11. – 14 august i Esbjerg Golfklub.

Marcus Helligkilde der vandt i forrige uge i Finland, er også at finde på startlisten i Esbjerg. Efter en flot wire-to-wire sejr i 23 under par, ser den unge dansker mere end klar ud til Marbækbanens udfordringer. Sejren i Finland har rykket Marcus Helligkilde ind på ottendepladsen på Road to Mallorca ranglisten. Marcus slår ud i morgen klokken 08.20.

Esbjerg Golfklub der er den tredje ældste golfklub i Danmark har en lang historie. Især i år er et stort år, for her fejrer klubben 100 års jubilæum, og det bliver gjort i flot facon som værter af ikke bare én, men to Challenge Tour turneringer. I 2019 blev banen kåret som Danmarks bedste golfbane. Banen er utrolig smuk, men vinden og lyngen vil med sikkerhed give de dygtige golfspillere udfordringer.

Banerekorden er på 64 slag (-7) og blev lavet af Thomas Bjørn i 1995. Der er mange velspillende spillere i feltet, og det bliver spændende at se om denne rekord får lov at stå.

Der er mange danske spillere med fra start, som du kan følge live her. Startlisten til Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies kan ses her