Internationalt klassefelt i ECCO Tour åbning i Spanien

Matteo Manassero (tv.) sammen med landsmand Filippo Bergamaschi forud for ECCO Spanish Masters – Powered by DAT

Feltet ved årets ECCO Tour Winter Series på PGA Catalunya er nok engang præget af store internationale navne. I årets udgave stiller den fire-dobbelte Europa Tour vinder, Matteo Manassero til start, mens også de tre spaniere, Carlos del Moral, Alvaro Velasco og José Manuel Lara vil få klokkerne til at ringe for mange Europa Tour fans. 

I 2010 blev Matteo Manassero som 17-årig den yngste vinder på Europa Touren, og den rekord holder han stadig fast i. Italieneren, der var udråbt som kommende majorvinder, nåede også at vinde BMW PGA Championship på Wentworth, inden derouten nu har sendt blot 26-årige Manassero ned til en yderkategori på Challenge Touren. Mon ECCO Tourens Winter Series 2020 bliver vendepunktet?

– Jeg glæder mig til at spille! Det er nogle fede baner her på PGA Catalunya Resort, og det er perfekt at starte sæsonen her mod så stærkt et felt, siger Manassero til ECCO Touren.

– Jeg spillede Stadium Course under Spanish Open i 2014, men jeg har aldrig prøvet Tour Course, så det glæder jeg mig til at prøve, fortsætter en munter Manassero inden dagens prøverunde på netop Tour Course.

Manassero forventer at spille fuldt program på Challenge Touren i 2020. Delvist via sin kategori og med supplerende invitationer fra det italienske forbund. 

Stærke internationale spillere skal besejres
Foruden Manassero og den spanske trio med Lara, Velasco og Moral, så består feltet af stribevis af Challenge Tour spillere, hvoraf flere også har en mindre Europa Tour kategori. Navne som Esben Kofstad, Pontus Widegren, Simon Forsström, Gudmundur Kristjansson, Lasse Jensen, Jeppe Huldahl og Filippo Bergamaschi vil give de faste ECCO Tour spillere kamp til stregen.

Trods det sædvanlige stærke felt ved ECCO Tourens Winter Series, så kan det sagtens blive en dansk succes. Især Marcus Helligkilde og Oliver Hundebøll Jørgensen har set stærke ud i starten af 2020, og tager de topniveauet med til PGA Catalunya Resort, så vil de igen kæmpe med om sejren. Du kan se hele tilmeldsingslisten her

Det hele starter torsdag morgen
ECCO Tourens Winter Series 2020 består af to turneringer på det eksklusive PGA Catalunya Resort. Hver turnering har en præmiesum på € 50.000 og første turnering, ECCO Tour Spanish Masters – Powered by DAT, starter torsdag d. 5. marts, og i år har du en ekstra god grund til at følge Livescoring på www.eccotour.org. Der er nemlig opdaterede scores efter hvert hul.

ECCO Tour Spanish Masters – Powered by DAT er også første tællende turnering i jagten på en plads ved Made in Denmark by FREJA, så det kan godt betale sig at komme flyvende ud af startblokken. 

Du kan se startlisten til Spanish Masters – Powered by DAT her.