Jeppe Huldahl rydder bordet! Vinder for anden gang på fem dage

Jeppe Huldahl vinder PGA Catalunya Resort Championship

Jeppe Huldahl kan slet ikke stoppe med at vinde! Sådan synes det lige nu i Spanien, hvor Huldahl onsdag vandt PGA Catalunya Resort Championship efter en fremragende finalerunde. Sejren var Huldahls anden sejr på fem dage, og han ryddede således bordet ved ECCO Tourens Winter Series. 

Fremragende afslutning gav sejren
Huldahl startede dagen på en 10. plads, men havde de førende spillere indenfor rækkevidde. Der skete dog ikke meget på de første mange huller, og efter 11. hul var han stadig i par for dagen og fire slag fra de førende. Men herfra gik det vildt for sig. 

Birdies på 12. 13. 15. 16 og 18. hul var nok til at sikre sejren i samlet 10 under par i en afslutning, hvor mange spillere ellers havde vinderchancer.

Inden 17. hul lå Jeppe Huldahl side om side med Lauri Ruuska, Martin Eriksson og Carlos del Moral på førstepladsen i ni under par. Og mens den ellers rutinerede spanier lavede en tre-dobbelt bogey, satte Huldahl en god par på kortet.

Nu var Moral uden vinderchancer og så delte Huldahl førstepladsen med Lauri Ruuska og Martin Eriksson, der begge havde flere huller tilbage at spille. Mens Ruuska ikke udnyttede 15. hul, lavede Eriksson bogey på 17. Dermed blev det hele spillet over i hænderne på Huldahl.

Og for at understrege, at han slet ikke havde brug for hjælp, lavede Huldahl en overlegen birdie på sidste hul, og sådan gik det til, at han efter 11 års sejrs-tørke vandt sin anden sejr på 5 dage!

Lauri Ruuska og Martin Eriksson delte andenpladsen i ni under par, et slag efter en glad Huldahl. 

– Jamen det er så vildt, det her. Jeg tog herned uden de store forventninger og havde inderst inde besluttet, at jeg ikke skulle spille mere golf. Mon ikke det er den afslappende indgangsvinkel, der har gjort, at jeg spillet så godt, som jeg har, siger Huldahl, der for anden gang på fem dage holder en vindercheck til en værdi af 67.500,-.

GolfBox Road to Europe ligger Jeppe Huldahl klart i spidsen, og på Race to Himmerland er Jeppe Huldahl også sikker på en plads ved Made in Denmark by FREJA til maj.

Flotte danske resultater i et stærkt felt
Peter Launer Bæk fortjener også stor ros for sin syvendeplads, mens Mikkel Hjorth, der førte inden finaledagen, havde en hård dag på kontoret. En stabil afslutning betyder dog, at han slutter på en godkendt 12. plads i det stærke felt. Den placering deler han med bl.a. Andreas Hillersborg Sørensen. 

På en delt 21. plads sætter Marcus Helligkilde lidt ekstra penge og point ind på kontoen, og efter Huldahl indtager han nu andenpladsen på GolfBox Road to Europe.

Du kan se resultatet af PGA Catalunya Resort Championship her

Næste ECCO Tour er Bravo Tours Open by Enjoy Resorts og Sydbank fra 22. – 24. april.