Kanonrunde giver Mathias Gladbjerg føring ved TRACKMAN Championship

Mathias Gladbjerg tæmmede Great Northern på TRACKMAN og fører lige nu TRACKMAN Virtual Championship

Allerede på førstedagen af TRACKMAN Virtual Championship leverede Mathias Gladbjerg en kanonrunde i seks under par på Great Northern.

Mathias Gladbjerg har udviklet sig til lidt af en ekspert på TRACKMANS’s simulatorer, og den ekspertise kastede torsdag formiddag en 66er (-6) af sig på Great Northerns krævende anlæg. Selvom kun fem af feltets 128 deltagere endnu har afviklet deres runde, så vil scoren helt sikkert række til en topplacering – måske en sejr. 

De resterende 123 spillere har frem til onsdag d. 24. marts til at afvikle deres runde, så Breinholtgård-spilleren må væbne sig med tålmodighed. 

Ved TRACKMAN Virtual Championship er præmiesummen igen 100.000 kroner og førstepræmien ca. 20.000 kroner. 

Så snart en spiller i feltet påbegynder sin runde, vil det være muligt at følge med LIVE – hul for hul – på vores hjemmeside. Spillerne kan afvikle deres runde på en hvilken som helst TRACKMAN simulator hvor som helst i verden. Runden skal senest være afviklet 24. marts kl. 23:59.

Europa Tour og Challenge Tour på spil
ECCO Tour Virtual Spring Series består af i alt tre turneringer, hvor denne uges TRACKMAN Virtual Series er nummer to i rækken. På en samlet rangliste gældende for de tre events, kvalificerer den bedste professionelle spiller sig til Europa Tour Made in HimmerLand til maj, mens de tre bedste får en invitation til den danske Challenge Tour i Esbjerg. Den bedste amatør efter tre turneringer får ligeledes en invitation til Challenge Tour Made in Esbjerg by FREJA & Total.

Ved alle tre 18-hullers turneringer er præmiesummen på minimum 100.000 kroner. 

Du kan læse mere om tankerne bag ECCO Tour Virtual Series her