Kyllingeturnering flytter sydpå – Morten Ørum satte vild banerekord

Morten Ørum Madsen vandt DAT Masters by Visit Tønder i 2013 - sidste gang ECCO Touren besøgte Brundtland Golfcenter
Morten Ørum Madsen vandt DAT Masters by Visit Tønder i 2013 – sidste gang ECCO Touren besøgte Brundtland Golfcenter

6. december: Traditionen tro vil ECCO Tour benytte december måned til at præsentere den nyligt offentliggjorte kalender for 2016.

Samtidig har julekalenderen indtil nu kickstartet NorthSide Charity Challenge auktionen, hvor du lige nu finder en række spændende produkter til sjove priser, mens du støtter et godt formål.

*Mangler du en julegave, så kan du nederst i artiklen finde inspiration og gøre en god handel. Der kommer hele tiden nye produkter.

Kitchen Joy Championship presented by Visit Tønder
Kitchen Joy Championship er de seneste to år blevet afviklet på Fyn, men til denne sæson er det Brundtland Golfcenter, der lægger græs til turneringen med det nye navn, Kitchen Joy Championship Presented by Visit Tønder.

Brundtland Golfcenter er klar til golffest
Og at ECCO Tourens årlige afdeling i Tønder Kommune i 2016 betyder et gensyn med Brundtland Golfcenter glæder centrets direktør, Mads Dam Jensen.

– ECCO Touren betyder rigtigt meget. For det første er det en god branding af Brundtland Golfcenter, og for det andet er hele ugen et stort samlingspunkt for hele området hernede. Det giver en opmærksomhed, som vi håber, fører til lidt nysgerrighed hos personer, der ellers normalt ikke er golf-interesserede, siger Mads Dam Jensen.

Og ECCO Touren med både spillere og sponsorer kan godt glæde sig til gensynet med Brundtland Golfcenter.

– Vi forsøger hele tiden at skabe en god totaloplevelse for centrets gæster. I forhold til 2013, hvor ECCO Touren var her sidst, har vi fået ny restauratør, Thomas Marxen, som allerede er gået i gang med at planlægge den fest, som deltagerne skal være med til at skabe i forbindelse med ECCO Tourens besøg. Så vi glæder os rigtigt meget, slutter direktør for Brundtland Golfcenter, Mads Dam Jensen.

Brundtland Golfcenter har netop tilføjet et lækkert golfophold til NorthSide Charity Challenge auktionen. Se det her.

Morten Ørum Madsens vanvittige uge…
Brundtland Golfcenter bød senest ECCO Touren velkommen i 2013, hvor Morten Ørum Madsen med en hole in one, og en banerekord -10 i sidste runde løb med sejren efter en uge, han sent vil glemme.

Morten Ørum Madsen vandt i 2013 DAT Masters by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter. Senere på året fik han sin første sejr på European Tour, da han besejrede Hennie Otto og Charl Schwartzel i en spændende finale.
Morten Ørum Madsen vandt i 2013 DAT Masters by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter. Senere på året fik han sin første sejr på European Tour, da han besejrede Hennie Otto og Charl Schwartzel i en spændende finale.

– Selvom jeg jo nok ikke kan spille med i år, så kan jeg bestemt sige, at jeg tænker tilbage på Brundtland Golfcenter med et smil på læben. Jeg lavede min første Hole in One i anden runde, og sluttede af med at gå -10 i finalerunden, fortæller Morten Ørum Madsen.

– Spillerne kan godt glæde sig til besøget med Brundtland-banen. Det er en sjov bane, par-5 hullerne er til at nå, og der er en del gode eagle og birdie-chancer. Så hvis betingelserne er gode, så kan der godt komme bud efter min banerekord, siger Morten Ørum Madsen til ECCO Touren.

Kyllingefirma skal nu lave birdies på Brundtland Golfcenter
Og mens Morten Ørum Madsen desværre næppe kan være med på Brundtland Golfcenter fra 4. – 6. maj, så glæder titelsponsoren CPF – firmaet bag Kitchen Joy – sig til sin første turnering i det sønderjyske.

– I CPF synes vi, at det er spændende at kunne tilbyde kunder, forretningsforbindelser og udenlandske kolleger en dag i helt nye rammer på Brundtland. Vi har folk med fra Thailand, England, Sverige, Finland og Danmark. Flere har været med tidligere år, og endnu flere kommer til, fordi de har hørt om den gode kombination af hyggeligt skandinavisk samvær kombineret med et godt konkurrence-element sammen med ECCO Touren, fortæller Morten Hesselholt, der er kommerciel direktør hos CPF Denmark.

– Vores gæster får en fantastisk oplevelse, når de går en runde med så gode spillere, som ECCO Touren har med hvert år. Og Brundtland giver et frisk nyt pust til hele pakken efter nogle ellers rigtigt gode år på Fyn, uddyber Morten Hesselholt.

CPF Denmark har indtil videre benyttet sit ECCO Tour sponsorat til at lave et par sjove reklamevideoer. Dem kan du finde her og her.

Bliv en del af golffesten på Brundtland Golfcenter
Kyllingefirmaets birdies skal laves på Brundtland Golfcenter fredag 04. – 06. maj med Pro-Ams den 02. 0g 03. maj. Du kan selv blive en del af dette sponsorarrangement, da du netop nu kan købe et Pro-Am hold på NorthSide Charity Challenge auktionen. Det kan du se her.

*NorthSide Charity Challenge auktionen er åben: Se om der er noget for dig
NorthSide Charity Challenge auktionen er åben, og du kan allerede nu gøre end god handel og sikre dig en ekstra julegave, mens du støtter de hjemløse i Aarhus samt udviklingen af de professionelle golfspillere i Danmark.

Har du eller dit firma produkter, som du ønsker at tilføre auktionen, så er du meget velkommen til at kontakte Brian Vester på [email protected]. Auktionen løber helt til juni, men vi hører gerne fra dig i dag.

Du kan nu sikre dig et Pro-Am hold på Brundtland Golfcenter og måske få lov at spille 18 huller med Daniel Løkke. Byd på auktionen nu.
Du kan nu sikre dig et Pro-Am hold på Brundtland Golfcenter og måske få lov at spille 18 huller med Daniel Løkke. Byd på auktionen nu.

Gå til auktionen her.

Lige nu på auktionen:

  • Eksklusivt ECCO Tour pro-am hold (3 personer)
  • Morten Ørum Madsens signerede golfsko
  • Golfophold for 2 personer på Brundtland Golfcenter inkl. ophold i suite m/udsigt og 3 retters egnsgourmet.
  • Greenfee til Green Eagle Golf Club ved Hamborg
  • Lucas Bjerregaards Titleist Tour Staff Golfbag med navn
  • Steen Tinnings Wilson Golfbag med samtlige spillerautografer fra Made in Denmark 2015
  • 2 x VIP Partoutbilletter til NorthSide
  • 2 x VIP Partoutbilletter til Tinderbox
  • 2 x Greenfee med frokost og øl/vand til Lyngbygaard Golf
  • ECCO Travel Cover

Se alle auktioner her.

Det anbefales desuden, at du holder øje med NorthSide Charity Challenge auktionen, da den løbende opdateres.