LIVE: Martin Simonsen og Nicolai Kristensen

Martin Simonsen og Nicolai Kristensen spiller i denne uge med i Challenge Tour turneringen Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies.

Turneringen startede i går, og her var Martin Simonsen tre over par, efter fem spillede huller på den svære Marbækbane i Esbjerg Golfklub. Men med en birdie på hul seks og en eagle på hullet efter, var Martin hurtigt tilbage i par. På bagni så han sig ikke tilbage og lavede yderligere tre birdies. En flot åbningsrunde i 68 slag (-3).

I dag skulle anden runde af turneringen spilles og her startede Martin på hul 10 i morges. Efter 16 huller var Martin plus fire for dagen og en over samlet. Men en stærk afslutning med birdies på de to sidste huller, sneg Martin sig tilbage under par for turneringen. 

Du kan se hele leaderboardet fra Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies her

Nicolai Kristensen startede dagen i en under par, og han lagde hårdt fra land med en birdie på hul et, som desværre blev fuldt op med en bogey på hul to. Efter de første ni huller var Nicolai to under for dagen, men desværre sneg der sig et par bogeys på kortet på bagni. Nicolai’s anden runde blev gået i par, hvilket giver ham en samlet score i minus en og en placering side om side med Martin Simonsen. 

Her til eftermiddag slår anden halvdel af feltet ud. I skrivende stund er cuttet +1, men det kan hurtigt nå at ændre sig. Følg med her